Αθλητισμός

Υποψήφιος για την Εθνική ο Μαρκαριάν

Την περίπτωση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας ομάδας ο Σέρχιο Μαρκαριάν φαίνεται να εξετάζει η ΕΠΟ.

Ο Γιώργος Καραγκούνης συνεχίζει την αναζήτηση του νέου προπονητή της Εθνικής μας ομάδας, ένα θέμα που αναμένεται να έχει λυθεί τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου. Ο "Κάρα" θα κάνει τις εισηγήσεις του και το Δ.Σ. της ΕΠΟ μαζί με το νέο πρόεδρο, τον Γιώργο Γκιρτζίκη, θα αποφασίσουν από κοινού μαζί του για τον άνθρωπο που θα διαδεχτεί τον Κλάουντιο Ρανιέρι.

Η εφημερίδα "Live Sport" αναφέρει πως ο Σέρχιο Μαρκαριάν φέρεται να είναι ψηλά στη λίστα, ένας άνθρωπος που ξέρει καλά ο Καραγκούνης από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Παραγουανός κόουτς έχει δουλέψει με επιτυχία και στον Ιωνικό. Παράλληλα, έχει περάσει από δυο πάγκους εθνικών ομάδων, της χώρας του και του Περού.

Ξέρει την ελληνική πραγματικότητα, γνωρίζει την γλώσσα αρκετά καλά, είναι έμπειρος, με επιτυχίες ως προπονητής και με προσιτό κασέ. Βέβαια, τροχοπέδη αποτελεί το γεγονός πως είναι 71 ετών και ίσως η ΕΠΟ να θέλει να προκρίνει έναν προπονητή νεότερο και με προοπτική για το μέλλον.

Βέβαια, ο Καραγκούνης κάνει και άλλες επαφές, διευρύνει τη λίστα του και το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα, διότι έχει τραβήξει αρκετά. Τα θέματα που προέκυψαν στην Ομοσπονδία, πήγαν πίσω το θέμα του προπονητή, το οποίο σιγά σιγά θα μπει σε πρώτο πλάνο.

Σχόλια