Αθλητισμός

Μάχη για την ετοιμότητα του Παγκρήτιου

Αγώνας γίνεται από το συνεργείο  που έχει αναλάβει την αποκατάσταση της ζημιάς στο σκέπαστρο του Παγκρητίου Σταδίου ώστε να τεθεί στη διάθεση του Εργοτέλη για το παιχνίδι της Δευτέρας  στις 7.30μμ με την Καλλονή.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν αύριο και θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου όπως προβλέπει ο κανονισμός, διαφορετικά το ματς θα πρέπει να γίνει στην δεύτερη έδρα που έχει δηλωθεί στη Σούπερ Λίγκα, δηλαδή στο «Γεντί Κουλε».

Πάντως η  σημερινή  προπόνηση έγινε στο βοηθητικό του Παγκρητίου μετά από σχετική άδεια αφού κρίθηκε ότι δεν υπάρχει  κανένας κίνδυνος ασφάλειας.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Γιοβάνοβιτς που δύσκολα θα προλάβει την προσεχή αναμέτρηση.

Στα μεταγραφικά, απόψε το βράδυ αναμένεται στο Ηράκλειο ο 25χρονςος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού Κόρο Ισά Αχμέντ Κονέ που θα αποτελέσει την 5η μεταγραφή του Εργοτέλη. Ο ποδοσφαιριστής που είχε ως τελευταίο σταθμό στην καριέρα του την ΓαλλικήΝτιζόν, θα περάσει αύριο το πρωί από ιατρικές εξετάσεις και συνέχεια αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο.  

Σχόλια