default-image

Την Τρίτη η απόφαση της ένστασης της Κέρκυρας κατά του ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Την Τρίτη η απόφαση της ένστασης της Κέρκυρας κατά του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mέχρι την Δευτέρα το μεσημέρι πήρε προθεσμία για υπόμνημα η Κέρκυρα που κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον ΟΦΗ, τον οποίο έχασε με 3-2. Η απόφαση θα εκδοθεί την ερχόμενη Τρίτη.

 Η ομάδα του Ηρακλείου  ζήτησε  αναβολή λόγω κωλύματος του δικηγόρου Αλέξη Μαυροκουκουλάκη την οποία όμως, η πειθαρχική επιτροπή της Super League απέρριψε. «Είμαστε φειδωλοί στις αναβολές. Είναι πάγια αρχή της επιτροπής. Δεν μπορούμε να δώσουμε αναβολή. Δημιουργούνται φοβερές παρενέργειες στο πρωτάθλημα» τόνισε ο πρόεδρος της πειθαρχικής Χαρίλαος Κλουκίνας.

Ο Περικλής Λεμπέσης που ζήτησε για λογαριασμό του ΟΦΗ την αναβολή υποστήριξε… «υπάρχει απόφαση του Δ.Σ. της Super League όπου μας δίνει προθεσμία μέχρι τις 12 του μήνα για να αποσύρουμε την προσωρινή διαταγή και παράταση πέντε ημερών να εξοφλήσουμε εφόσον δεν υπάρχει προσωρινή διαταγή. Ο αγώνας με την Κέρκυρα έγινε στις 11 του μήνα. Η λίγκα έχει καθυστερήσει να μας δώσει τα πρακτικά του συμβουλίου».

«Δεν υπάρχει λόγος αναβολής, εμείς έχουμε τα πρακτικά του συμβουλίου. Την ημέρα του αγώνα ο ΟΦΗ δεν είχε προσωρινή διαταγή που να τον κάλυπτε. Είχε λήξει στις 9/1. Δεν μπορούμε να δώσουμε προθεσμία παραίτησης σε κάτι που δεν υπάρχει» υποστήριξε ο νομικός της Κέρκυρας Ηλίας Σιδέρης.

«Δεν γνωρίζω πότε έληξε η προσωρινή διαταγή. Σε κάθε περίπτωση η προθεσμία είναι η 12η Ιανουαρίου» ανταπάντησε ο Περικλής Λεμπέσης. Ο ΟΦΗ θα καταθέσει και αυτός υπόμνημα.

Πηγή: Sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News