default-image

Σκέφτεται την αποχώρηση ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Σκέφτεται την αποχώρηση ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα είναι ο ΠΑΟΚ που δεν αρκείται στις ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας και των αρμοδίων φορέων!

Σε επικοινωνία που είχε λοιπόν ο Ιβάν Σαββίδης με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη, του έδωσε εντολή να ξεκινήσει διεργασίες με όλους τους φορείς γύρω απ' την ομάδα, προκειμένου να εξεταστεί το σοβαρό ενδεχόμενο αποχώρησης των Θεσσαλονικέων απ' τη Σούπερ Λίγκα.

«Δεν είναι μια κούφια απειλή, αλλά ρεαλιστική σκέψη», αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ ξεκαθαρίζεται πως: «είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε -με όποιο κόστος- τα πάντα για να επιτύχουμε ένα ποδόσφαιρο καθαρό».

Αναλυτικά η επίσημη θέση της ΠΑΕ

«Σε έντονη συναισθηματική φόρτιση επικοινώνησε χθες μετά το ματς της Μυτιλήνης με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο ιδιοκτήτης της ομάδας κ. Ιβάν Σαββίδης.

Ζήτησε να γίνει απόλυτα κατανοητό σε όλους ότι οι σκέψεις για αποχώρηση από το Πρωτάθλημα δεν είναι μια "κούφια" απειλή, αλλά ρεαλιστική σκέψη. Με δεδομένο ότι προφανώς ο ΠΑΟΚ θα δημιουργήσει μεγαλύτερο ρήγμα στο υπάρχον σύστημα με την αποχώρησή του, παρά με την παρουσία του.

Ζήτησε επίσης να γίνουν όλες εκείνες οι εσωτερικές συζητήσεις με τους φορείς της ιδέας του ΠΑΟΚ (οπαδούς, Α.Σ., παλαιμάχους) για τον τρόπο της πιθανής αποχώρησης, καθώς και η απαραίτητη προεργασία ώστε ο Σύλλογος να οχυρωθεί οικονομικά και ηθικά, με τη δική του απόλυτη ευθύνη, για όσο θα διαρκέσει η απουσία του από αυτό το Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Δεν περιορίζεται και δεν σταματά το όραμά μας για ένα ποδόσφαιρο καθαρό, αντάξιο των Ελλήνων που το αγαπούν και είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε -με όποιο κόστος- τα πάντα για να το επιτύχουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News