Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Κανένα σύστημα δεν έπεσε εύκολα!

 Νέα επίθεση κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της, που εκλαμβάνεται ως μια πρώτη μορφή αντίδρασης για τα παράπονα που εκφράζονται για τη διαιτησία στο ματς με την Καλλονή. Για βιασμό της κοινής λογικής, δράση εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου και πράγματα που αποσιωπούνται από όσους έχουν συμφέρον ή φόρο κάνουν λόγο οι Θεσσαλονικείς, που απευθύνουν κάλεσμα για συσπείρωση στον κόσμο τους και ζητούν μαζική παρουσία στην Τούμπα στο ματς της Κυριακής με τον Πλατανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κανένα σύστημα δεν έπεσε εύκολα και κανένα πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν κατακτήθηκε με ομάδα που πάλευε μόνη της εναντίον όλων…

Αυτά που ζούμε είναι εξωπραγματικά, βιάζουν την κοινή λογική και το συναίσθημα του κάθε οπαδού που αγαπά την ομάδα του. Τα ξέρουν και τα βλέπουν όλοι,, ακόμη κι αυτοί που τα αποσιωπούν από συμφέρον ή από φόβο.

Ο ΠΑΟΚ όμως δεν είναι μόνος εναντίον όλων. Είμαστε πολλοί εναντίον όλων. Αλλά πρέπει επιτέλους να συσπειρωθούμε σε ένα κοινό στόχο. Ας είμαστε οι “τρελοί του χωριού” που θα γινόμαστε όλο και περισσότεροι μετά από κάθε σφαγή της εγκληματικής οργάνωσης που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο, μετά από κάθε λογής πρόκληση, μετά από κάθε εμπόδιο.

Η ομάδα αξίζει την αγάπη μας και την Κυριακή όλοι πρέπει να καταλάβουν στην πράξη ότι ο ΠΑΟΚ δεν πληγώνεται. Πέρα από τα λάθη και τις διαφορές μας, μας ενώνουν 4 γράμματα:

Π.ερηφάνια
Α.ντίσταση
Ο.νειρο
Κ.ατάκτηση

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!
».

Σχόλια