Αθλητισμός

Μελισσανίδης: Δεν είμαστε με κανένα κόμμα, αλλά με το δίκιο!

Συνάντηση με μέλη της Original 21 είχε απόψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο πρόεδρος της Ένωσης διατηρεί μια συχνή επαφή με τους οπαδούς της Ένωσης και συζητάει μαζί τους τα τρέχοντα θέματα της ομάδας. Σε αυτή τη συνάντηση, όπως ήταν απόλυτα φυσικό, κυριάρχησε πλήρως το ζήτημα της κατασκευής του γηπέδου της ομάδας και τα εμπόδια που παρουσιάζονται.

Μοιραία, η συζήτηση έφτασε και στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του κόσμου της Ένωσης και τον ΣΥΡΙΖΑ, από τη στιγμή που στελέχη του έχουν πάμπολλες φορές καταφερθεί εναντίον της «Αγιά Σοφιάς ». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΑΕΚ έδειξε σε εκείνο το σημείο να μην συμφωνεί με τις διαστάσεις αυτής της αντιπαράθεσης, λέγοντας ότι: «Εμείς δεν είμαστε με κανένα κόμμα. Εμείς είμαστε με το δίκιο και το δίκιο σε αυτό το θέμα το έχει η ΑΕΚ. Το γήπεδό μας θέλουμε να φτιάξουμε», δείχνοντας με τη στάση του ότι θεωρεί πως θα πρέπει να παίσουν οι τόνοι.

Άλλωστε, τις τελευταίες ώρες ο Μελισσανίδης είχε δείξει σε συζητήσεις με συνεργάτες του ότι προβληματίζεται από την οργή που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Ένωσης, καθώς φοβάται το ενδεχόμενο να ξεφύγει η κατάσταση και να συμβεί το οτιδήποτε που θα μπορούσε να κάνει την ΑΕΚ να... χάσει το δίκιο της και να δώσει τροφή για να παρουσιαστεί μια διαφορετική εικόνα.

Οι οπαδοί από την πλευρά τους φέρονται να μετέφεραν στον Τίγρη ότι «εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με κανένα συγκεκριμένο κόμμα. Το θέμα με τον ΣΥΡΙΖΑ προέκυψε λόγω της στάσης του στο θέμα του γηπέδου. Και στο παρελθόν τα έχουμε βάλει με άλλα κόμματα, για το καλό της ΑΕΚ». Έδειξαν δε ότι είναι αποφασισμένοι να «παλέψουν» για την κατασκευή του γηπέδου, σε κόσμια πλαίσια.

Πάντως, σε αυτό που φαίνεται να συμφώνησαν και οι δύο πλευρές, είναι ότι το μεγάλο «πρόβλημα» αυτή τη στιγμή για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» δεν είναι κάποιο κόμμα, αλλά η δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας και η στάση του κρατά ο Άρης Βασιλόπουλος. Ωστόσο, από το σύνολο της συζήτησης προέκυψε η σιγουριά του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ ότι ανεξάρτητα από τα όποια εκλογικά αποτελέσματα, τα προβλήματα που παρουσιάζονται θα ξεπεραστούν και το γήπεδο της ομάδας θα κατασκευαστεί στην φυσική της έδρα.

Σχόλια