default-image

Μινωική-ΠΟΑ και Μοίρες-Αθλόπολις οι ημιτελικοί

Ποδόσφαιρο
Μινωική-ΠΟΑ και Μοίρες-Αθλόπολις οι ημιτελικοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μινωική-ΠΟΑ και Μοίρες-Αθλόπολις θα αναμετρηθούν στους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, διεκδικώντας σε διπλά παιχνίδια την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ! Στις 21 Ιανουαρίου οι πρώτοι αγώνες και στις 28 Ιανουαρίου οι ρεβάνς των ημιτελικών.

Η κλήρωση των ημιτελικών ανάδειξε έναν πρόωρο τελικό, με βάση τις ομάδες που είχαν προκριθεί στους "4". Έτσι η Μινωική και ο ΠΟΑ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την πρόκριση, με τον πρώτο αγώνα να γίνεται στις 21 Ιανουαρίου στο Πανεπιστήμιο και τη ρεβάνς στις 28 Ιανουαρίου στο Ατσαλένιο.

Όσον αφορά το άλλο ζευγάρι, οι Μοίρες και το Αθλόπολις θα διεκδικήσουν το όνειρο της πρώτης συμμετοχής σε έναν τελικό. Οι Μοίρες είναι το φαβορί αλλά το Αθλόπολις έχει δείξει ότι φέτος στο Κύπελλο ότι μπορεί να ξεπερνάει τα εμπόδια ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών.

Να τονίσουμε ότι η κλήρωση έγινε μέσα σε πολύ φιλόξενο κλίμα στο καφέ "Θέμα Χρόνου" στις Μοίρες και το παρών έδωσαν μέλη της ΕΠΣΗ, εκπρόσωποι των ομάδων και αρκετά στελέχη των Μοιρών, που ήταν οι οικοδεσπότες της εκδήλωσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News