default-image

Λύγισε από τα προβλήματα ο ΟΦΗ στο Αγρίνιο

Ποδόσφαιρο
Λύγισε από τα προβλήματα ο ΟΦΗ στο Αγρίνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επηρεασμένος από τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα, ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να σταθεί όρθιος στο Αγρίνιο γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 18ης και πρώτης για το β' γύρο αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να φανεί απειλητικός, ενώ ακόμα και το γκολ με το οποίο ισοφάρισε σε 1-1 ήρθε μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Στεφανάκου!

Ο ΟΦΗ πήγε στην Αιτωλοακαρνανία με ρόστερ λειψό και με ψυχολογία υπό του μηδενός. Οι κρητικοί κλήθηκαν να παίξουν με έναν ανώτερο αντίπαλο, που αποπνέει υγεία και με σαφώς πιο ποιοτικό υλικό.

Η διαφορά ήταν καταφανέστατη στον αγωνιστικό χώρο και το 3-1 δεν αποτυπώνει με ακρίβεια την εικόνα του ματς. Ειδικά στο πρώτο μέρος, τα ''καναρίνια'' θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει δύο ή και τρία γκολ. Ο Παναιτωλικός εξακολουθεί και βρίσκεται στην πεντάδα, την ίδια ώρα που το μέλλον για τον ΟΦΗ παραμένει αβέβαιο και δυσοίωνο.

Τον έλεγχο της αναμέτρησης από τα πρώτα λεπτά πήρε ο Παναιτωλικός στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Εξ αρχής σαφής ο στόχος των παικτών του Μάκη Χάβου, να αναλάβουν την κατοχή της μπάλας και να πιέσουν τους Κρητικούς για ένα γρήγορο γκολ. Σε αυτό έφτασαν στο 34', αφού πρώτα σπαταλήθηκαν κλασικές ευκαιρίες. Όπως για παράδειγμα το εντυπωσιακό ψαλιδάκι του Άλβες μέσα από την περιοχή του Αγριμάκη, στο 8', που πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Όπως η καρφωτή κεφαλιά του Κέβιν μέσα από την περιοχή (11'), που υποχρέωσε τον γκολκίπερ της ομάδας του Ηρακλείου σε δύσκολη επέμβαση. Όπως η κεφαλιά του Μύγα στο 18' που χτύπησε στο κάθετο δοκάρι από κόρνερ του Φωτάκη. Όπως ακόμα το σουτ του Κάπελ από το ύψος της μικρής περιοχής, που πέρασε πάνω από το δοκάρι. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη... Το 1-0 ήρθε στο 34'. Αυτή τη φορά ο Κέβιν επωφελήθηκε από τις κόντρες και με κοντινό πλασέ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Στεφανάκος, Μπεχαράνο, Εντζενγκέλε, Κούσας (83' Μαλεζάς), Κέβιν (76' Σκαραμοτσίνο), Φωτάκης, Κουτρομάνος, Μαρτίνες, Μύγας (70' Παπουτσογιαννόπουλος), Άλβες, Κάπελ.

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Αγριμάκης, Αρτόλα, Μακρής, Τριποτσέρης, Μονιάκης, Λαμπρόπουλος, Μπανούσης (83' Κάλαϊτζιτς), Στάθης, Ροβίθης, Κουτσιανικούλης (70' Μανιδάκης), Μαραθιανός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News