default-image

Χρονάκης: "Ένιωσα κοροϊδία"

Αθλητισμός
Χρονάκης: "Ένιωσα κοροϊδία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ Μανόλης Χρονάκης ήταν «αιχμηρός» στην εκπομπή «Μικτή Ζώνη» της Δευτέρας, όπου αναφέρθηκε στη... στάση πληρωμών τον περασμένο Απρίλιο, αλλά και στο έλλειμμα που υπάρχει στα ταμεία.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του: «Αυτά τα 2,5 χρόνια στον ΟΦΗ έζησα μεγάλες στιγμές και σοβαρές δυσκολίες. Οι λόγοι που με οδήγησαν στην παραίτηση είναι ότι ένιωσα κοροϊδία από κάποιους ανθρώπους, που έφυγαν νωρίτερα από μένα. Εννοώ τον πρώην πρόεδρο κ. Πουλινάκη, που μου είχε κάνει την τιμή να πάω μαζί του στον ΟΦΗ.

Δύο χρόνια όλα λειτουργούσαν καλά, όμως από τον Απρίλιο σταμάτησαν να πληρώνονται πολλά. Οι υπάλληλοι είναι ήρωες, κάνουν μεγάλη προσπάθεια και δεν μπορούσα να φύγω εγώ.

Η κοροϊδία είναι ότι υπάρχουν στελέχη και ποδοσφαιριστές απλήρωτοι, λες και χρήματα δεν υπάρχουν, κι όμως πήγαν αλλού. Υπάρχουν δεδομένα στοιχεία για έλλειμμα στην ΠΑΕ 104 χιλιάδες ευρώ. Δεν εξετάζω από πού προήλθαν, όμως φεύγοντας δεν μπορείς να τα πάρεις μαζί σου. Γνωρίζω γι' αυτά τα χρήματα, όπως και ότι για πρώτη φορά στα χρονικά μια γενική συνέλευση δεν απήλλαξε τη διοίκηση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News