default-image

Σε απολογία η... μισή Super League

Ποδόσφαιρο
Σε απολογία η... μισή Super League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η… μισή Super League κλήθηκε σε απολογία την Πέμπτη (15/1) ύστερα από τις αναμετρήσεις της 17ης και της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της «μεγάλης» κατηγορίας.

Αναλυτικά η σχετική απόφαση αναφέρει: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 15-01-2015 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 17η και 11η Αγωνιστική. Αναλυτικά:

17η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ-ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά  των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Παναθηναϊκός. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Πανιώνιος. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Παναθηναϊκός. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

11η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ., Ricardo Manuel Da Silva Sa Pinto (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Ricardo Manuel Da Silva Sa Pinto στον αγώνα ΠΑΕ Πανθρακικός-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 11 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ Ολυμπιακός. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ ΟΦΗ, Ι.Φασομυτάκη (υπέυθυνο ασφαλείας): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Ι.Φασομυτάκη στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ - ΠΑΕ ΑΟΚ. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 11 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠαναθηναΪκός-ΠΑΕ Εργοτέλης. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναιτωλικός-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης -ΠΑΕ ΠΑΟΚ. * Επί παραβάσει των άρθρων 1, επ., 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News