Αθλητισμός

Στον αέρα το ματς του ΟΦΗ με Παναιτωλικό!

Για περισσότερες από δυόμιση και πλέον ώρες συζητούν στα γραφεία της Super League στο Μαρούσι για το ενδεχόμενο της αποβολής του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα λόγω της απόρριψης των ασφαλιστικών μέτρων των Κρητικών από το δικαστήριο.

Έτσι, ορατό είναι το ενδεχόμενο να ανακληθεί ο ορισμός της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, ενώ οι τελευταίος πληροφορίες λένε, ότι για να έχει... μέλλον ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να πληρώσει τους Γεωργίου, Ρόβα και Ταυλαρίδη, όπως φυσικά και να αποσυρθεί από τα πολιτικά δικαστήρια.

Πλην των παραγόντων των ομάδων το παρών δίνουν και αρκετοί δικηγόροι τόσο της Super League όσο και των ομάδων αλλά και φυσικά και ο εκπρόσωπος του ΟΦΗ.

Επίσης παρών είναι και ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους τρεις παίκτες, Ταυλαρίδη, Γεωργίου, Ρόβα στους οποίους οφείλονται 140.000 από τον Απρίλιο του 2014. Μάλιστα ο δικηγόρος ζήτησε τουλάχιστον 30.000 μπροστά για να αποσύρουν οι ποδοσφαιριστές της προσφυγές.

Οι συζητήσεις και οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται. Αρχικά μίλησαν οι δικηγόροι όλων των ομάδων πλην του ΟΦΗ μαζί με τον δικηγόρο των τριών παικτών και τώρα οι άνθρωποι της Super League μπήκαν και πάλι μέσα για να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Όμως και όσο δεν βγαίνει κάποια απόφαση το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό είναι στον αέρα. Καθώς παρά το γεγονός ότι έχει οριστεί και έχουν βγει και οι διαιτητές ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες εκπρόσωποι από την ΚΕΔ επικοινώνησαν με την Super League και θέλησαν να μάθουν αν θα πρέπει να ξεκινήσει το διαιτητικό τρίο για το Αγρίνιο.

Λίγο πριν τις 5.00 αποχώρησε από τα γραφεία ο πρόεδρος του Πλατανιά, Μανώλης Μαθιουλάκης, ο οποίος έφυγε για να μην χάσει το αεροπλάνο για τα Χανιά ενώ κατά την αποχώρηση του είπε: "Αποχωρώ γιατί άλλωστε δεν θα ψήφιζα κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαμε αποφασίσει τον Νοέμβριο και αυτό ήταν η αποβολή του ΟΦΗ αν δεν απέσυρε την προσφυγή του".

Σχόλια