Αθλητισμός

"Έχουμε έρθει σε συμφωνία με το δικηγόρο των παικτών"

Ο Νίκος Μαχλάς μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΟΦΗ. Ο αντιπρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ ανέφερε πως η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον δικηγόρο των παικτών που έχουν κινηθεί κατά του συλλόγου κάτι που αποτελεί μια πολύ σημαντική κίνηση.

«Υπάρχει μια κατάσταση με 2-3 ποδοσφαιριστές. Οικονομικές εκκρεμότητες όμως σχεδόν όλες οι ομάδες έχουν. Αυτό έχει ήδη λυθεί το ζήτημα καθώς έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον δικηγόρο τους», τόνισε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Όλα αυτά έχουν γίνει για να μπορούμε να τακτοποιήσουμε τα χρέη μας με αρκετές δόσεις. Το έχει κάνει και ο Άρης. Για να τακτοποιήσουμε τα χρέη μας και να κερδίσουμε χρόνο για να λύσουμε τα προβλήματα τα οποία να είστε σίγουροι ότι θα τα λύσουμε».

Ο Νίκος Μαχλάς αναφέρθηκε και στην κίνηση του Παναθηναϊκού να στείλει δικηγόρο στη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης. «Γίνεται ένας ντόρος εις βάρος της ομάδας και δέχεται χτυπήματα που νομίζω ότι είναι άκυρα και δυσφημούν το σωματείο. Είναι κρίμα από άτομα που είναι στο τιμόνι ομάδων να κινούνται έτσι… Δεν μου άρεσε η στάση του Παναθηναϊκού να στείλει δικηγόρο και να εισηγηθεί η ομάδα να πέσει. Είναι εποχές και δεκαετίες πίσω.

Είμαστε μια ομάδα που βιώνουμε καταστάσεις μόνοι μας. Δεν μπορεί κανείς να παίζει με την ιστορία του συλλόγου. Δεν έχουμε κάνει κάτι ανάλογο. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε μια ομάδα που εκπροσωπεί όλη την Κρήτη. Είπαμε ότι όλη η κόντρα αυτή με τον Παναθηναϊκό δεν βγαίνει πουθενά. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Απλώς ανέφερα το γεγονός και θεωρώ ότι είναι απαράδεκτο».

Σχόλια