Αθλητισμός

Συνάντηση Σ.Φ. ΑΕΚ Ηρακλείου-ΣΥΡΙΖΑ για την "Αγιά Σοφιά"

 Συνάντηση με την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο θα έχουν τις επόμενες ημέρες τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Ηρακλείου. Στόχος του Συνδέσμου είναι να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για τις επίσημες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ , στο θέμα του γηπέδου του Δικεφάλου ("Αγιά Σοφιά")...

Ο Σ.Φ. ΑΕΚ Ηρακλείου που στεγάζεται στη διασταύρωση των οδών Δημοκρατίας και Χρυσοστόμου, εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση προς ενημέρωση των μελών του και των φιλάθλων της Ένωσης...


Στην ανακοίνωση του ο Σ.Φ. ΑΕΚ Ηρακλείου αναφέρει τα εξής:

"Θεωρούμε  υποχρέωση μας , σαν ΔΣ του Συνδέσμου , να ενημερώσουμε τα μέλη μας για μία συζήτηση που είχαμε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κο ΜΙχάλη Κριτσωτάκη την προηγούμενη εβδομάδα .

Μία τελείως άτυπη συνάντηση , μιας και συνέπεσε να βρεθούμε και εμείς ( ο Πρόεδρος , ο Αντιπρόεδρος και μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου μας ) και ο βουλευτής στον χορό του ΠΟΑ .

Το χρονικό έχει ως εξής :

Πλησιάσαμε τον κο Κριτσωτάκη και του ζητήσαμε να έρθει στο τραπέζι μας με σκοπό να συζητήσουμε την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο της ΑΕΚ

Ευγενικότατα και πρόθυμα , ο άνθρωπος , ήρθε και κάναμε μία άτυπη και ευγενέστατη συζήτηση περί αυτού.

Τα βασικά σημεία :

1) ο ΣΥΡΙΖΑ σαν προτεραιότητα βάζει πρώτα τον άνθρωπο και κατά δεύτερο λόγο το περιβάλλον ...Ως εκ τούτου το να κοπούν δέντρα για το γήπεδο θεωρεί ότι είναι χτύπημα στο περιβάλλον , ακόμα και παρά την προσπάθεια να του εξηγήσουμε ότι θα φυτευτούν πολλαπλάσια , ήταν κάθετος σε αυτό.

2) ο ΣΥΡΙΖΑ εάν είναι κυβέρνηση μετά τις 25/1 , θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να ακυρώσει την σύμβαση και την αγορά των μετοχών της ΟΠΑΠ ΑΕ , από την ΕΜΜΑ DELTA , και τον κο Μελισσανίδη

3) Για το θέμα του γηπέδου μας είπε ότι εάν ο ΣΥΡΙΖΑ  είναι κυβέρνηση και αποκτήσει τον ΟΠΑΠ από την εταιρία συμφερόντων Μελισσανίδη , θα διάθέσει σαν κυβέρνηση όσα χρήματα απιατούνται για να φτιαχτεί γήπεδο που να σέβεται το περιβάλλον και το οποίο θα διαχειρίζεται ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας , όπως και σε άλλες ομάδες που δεν έχουν γήπεδο .

4) Για το θέμα του γηπέδου του Οσφπ , το οποίο στην ουσία χαρίστηκε στον ολυμπιακό , είπε ότι δεν είναι εφικτό να κάνουν τίποτα για αυτήν την σύμβαση πλέον , παρόλο που θεωρεί ότι δόθηκε χαριστικά στα συμφέροντα Κόκκαλη και κατόπιν αυτού Μαρινάκη . ( σε αντίθεση με τν ΟΠΑΠ που είπε ότι μπορεί να κάνει , όπως αναφέραμε πριν )

Ως εκ τούτου αρχής γενομένης από αύριο αποφασίσαμε να πάμε σε επίσημη συνάντηση με την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ , προκειμένου να τους εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας για τις επίσημες θέσεις του κόμματος τους , στο θέμα του γηπέδου μας .

Tο ΔΣ του ΣΦ ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης 1974"

Σχόλια