default-image

Ανακοίνωση κατά των οργανωμένων ο Παναιτωλικός

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωση κατά των οργανωμένων ο Παναιτωλικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά των οργανωμένων οπαδών καταφέρεται με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Παναιτωλικός με αφορμή την κατάσταση που δημιούργησαν στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

"Με αφορμή γεγονότα που διαδραματίστηκαν χθες στη μικρή κερκίδα του γηπέδου μας και τις διαμαρτυρίες που δέχεται, η ΠΑΕ Παναιτωλικός θέλει να ξεκαθαρίσει ότι:

- Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να δημιουργεί τη χαοτική κατάσταση την οποία οι οργανωμένοι δημιούργησαν και στο χθεσινό παιχνίδι. Εισερχόμενοι από τη Θύρα 5 με αριθμημένα εισιτήρια που προορίζονταν για συγκεκριμένες θέσεις. Μετακινούμενοι ετσιθελικά σε άλλη Θύρα (4). Καταλαμβάνοντας θέσεις ή παρεμποδίζοντας άλλους φιλάθλους, κατόχους καρτών διαρκείας ή απλών εισιτηρίων. Προκαλώντας με τη χρήση καπνογόνων (φωτο) τη λιποθυμία δύο φιλάθλων και εκθέτοντας την ομάδα στον κίνδυνο νέας ποινής για τη χρήση τους.

- Οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους φιλάθλους οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από την συμπεριφορά όσων θεωρούν ότι η κερκίδα είναι "τσιφλίκι" τους.

- Η ΠΑΕ Παναιτωλικός σέβεται τον κάθε φίλαθλο ξεχωριστά και γι' αυτό φρόντισε να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να μπορούν όλοι να παρακολουθούν σε πολιτισμένο περιβάλλον την ομάδα και σε "ΓΗΠΕΔΟ - ΓΙΟΡΤΗ". Χαμήλωσε τα κάγκελα σεβόμενη τον φίλαθλο και όχι για να διευκολύνει όποιον ετσιθελικά αποφασίσει να τα περάσει.

- Χρόνια τώρα δίνουμε καθημερινό αγώνα για να ανεβάσουμε επίπεδο και να εδραιώσουμε τον Παναιτωλικό ψηλά, κάνοντάς τον "Κάθε μέρα πιο δυνατό".  Φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν να βρίσκονται απέναντι σ' αυτό που κάνει όλους τους φιλάθλους περήφανους.

- Καλούμε όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, με τη στάση, τις ενέργειες, τη γενικότερη συμπεριφορά τους, απέναντι στον διπλανό τους, στις αρχές και αξίες της ομάδας, τους κανόνες και το νόμο. Η διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να δεχτεί και ανεχθεί τέτοιες καταστάσεις από ΚΑΝΕΝΑ".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News