Αθλητισμός

Κορυφαίος των κορυφαίων ο Ρονάλντο

 Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε μία εκπληκτική χρονιά και το 2014 με αποτέλεσμα να αναδειχτεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής από τη FIFA για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τρίτη συνολικά στην καριέρα του.

Έτσι, ο Λιονέλ Μέσι και ο Μανουέλ Νόιερ, οι οποίοι αρκέστηκαν στο να χειροκροτήσουν τον συνυποψήφιό τους και νικητή Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο νικητής της χρυσής μπάλας τόνισε μετά τη βράβευση: «Ευχαριστώ τον εαυτό μου την οικογένεια μου, τη μητέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω όσους ψήφισαν για μένα, τον προπονητή, τον πρόεδρο τους συμπαίκτες μου. Ήταν μια αξέχαστη χρονιά. Να κερδίσεις αυτό το τρόπαιο είναι κάτι μοναδικό. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω προσπαθώντας να κερδίσω περισσότερους τίτλους για την μητέρα μου, τον πατέρα μου, την οικογένειά μου. Θέλω να πω στους Πορτογάλους ότι ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα κερδίσω αυτό το τρόπαιο τρεις φορές. Θέλω α ευχαριστήσω όλους εσάς που με ανεβάσατε σε αυτή σκηνή!»

Στις γυναίκες κορυφαία ποδοσφαιρίστρια αναδείχτηκε η Γερμανίδα Ναντίν Κέσλερ, ενώ συνυποψήφιες ήταν οι  Μάρτα (Βραζιλία) και Άμπι Γουάνμπαχ (ΗΠΑ).

Σχόλια