default-image

Επέστρεψε στις νίκες ο ΣΦΠΧανίων στην Α2 βόλεϊ

Σπορ
Επέστρεψε στις νίκες ο ΣΦΠΧανίων στην Α2 βόλεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το στραβοπάτημα κόντρα στον Κυζικό, ο ΣΦΠ Χανίων επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 0-3 σετ του Πανελληνίου εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι έβαλαν δύσκολα στην κρητική ομάδα, αλλά οι Χανιώτες ήταν ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία φτάνοντας σε μία καθαρή νίκη. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Κυζικός άφησε βαθμό στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα έδωσε τη δυνατότητα στο ΣΦΠΧ να ξεφύγει στην κορυφή.

Τα σετ: 16-25, 20-25, 21-25

ΣΦΠ Χανίων (Μπουτσουρής): Ψάρρας, Καπίρης, Καλογεράκης, Φίνος, Παπαδημητρίου, Πουλής, Πολυμερόπουλος (λ) / Δεληπρίμης.

Ο ΟΠΕ Ρεθύμνου από τη δική του πλευρά πήρε ακούραστα τους βαθμούς της νίκης καθώς ο Οδυσσέας δεν ταξίδεψε στην Κρήτη με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κατακυρωθεί με 3-0 α.α. στους Ρεθυμνιώτες. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Οδυσσέας θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Με τη νίκη του ο ΟΠΕΡ εδραιώθηκε στη 2η θέση ξεφεύγοντας από τον Κυζικό, που... σκόνταψε στην έδρα του Απόλλωνα.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: Δραπετσώνα-Ελληνικά Ναυπηγεία 3-2, Κυζικός-Απόλλων 3-2, Αργυρούπολης-Ροδίων Άθλησις 3-2.

Πήρε ένα βαθμό

Δύο παιχνίδια έδωσε η Μεσαρά στην Αθήνα το διήμερο που μας πέρασε, από τα οποία κρατά το χθεσινό καθώς της απέφερε ένα βαθμό. Οι Μεσαρίτισσες γνώρισαν μεν την ήττα, αλλά στο τάι μπρέικ, από τον Ιωνικό με 3-2 και παίρνουν ένα σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή. Θα μπορούσαν να είχαν πάρει και καθαρή νίκη εάν δε λύγιζαν στο φινάλε του 4ου σετ, ή ακόμα και δύο βαθμούς εάν ήταν πιο προσεκτικές στο τάι μπρέικ.

Τα σετ ήταν: 25-13, 22-25, 23-25, 25-22, 18-16.

Στο σαββατιάτικο ματς, η Μεσαρά πάλεψε για κάτι θετικό στην έδρα του Παγγεραγωτικού, αλλά στάθηκε άτυχη γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 0-3 σετ  (16-25, 18-25, 29-31).

Μεσαρά (Ιωάννου): Φραγκιαδάκη, Χριστοδούλου, Ιάνιου, Αποστολάκη, Κατερίνη, Μιχαήλ, Λίσβελαντ (λ) / Θαλασσινού (λ), Παπαδάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News