Αθλητισμός

Αύριο η απόφαση για τον ΟΦΗ

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της απόφασης από το Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου που αφορά στα ασφαλιστικά μέτρα  της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της Σούπερ Λίγκας, προκειμένου να μπλοκαριστεί ο μη ορισμός αγώνων αλλά και αναφορικά με τη νέα αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99. Η σχετική απόφαση αναμένεται αύριο.

Η αγωνία σήμερα ήταν έντονη στα Δικαστήρια Ηρακλείου αφού στο χώρο βρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι,τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και γενικότερα όσοι είναι κοντά στην ομάδα προκειμένου να στηρίξουν αυτή τη δύσκολη προπάθεια που είναι σε εξέλιξη. Μεταξύ αυτών ήταν  ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης και ο Διοικητής της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης Αντώνης Γρηγοράκης.

Όπως είχε προαναγγελθεί από νωρίς το πρωί βρέθηκαν στα Δικαστήρια, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρηγόρης Πασπάτης.

Επίσης στην διαδικασία παραβρεύθηκαν: δικηγόρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκας αλλά και ο νομικός εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών Γεωργίου, Ταυλαρίδη και Ρόβα. Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι η στάση των τριών προαναφερόμενων εκπροσώπων ήταν αρνητική απέναντι στα αιτήματα της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι παρότι οι φορείς του Ηρακλείου ήταν παρόντες στην εκδίκαση, η πρόεδρος της έδρας δεν δέχθηκε μάρτυρες.  

Καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας στην οδό Δικαιοσύνης βρίσκονταν ισχυρή αστυνομική δύναμη, εντός και εκτός του Αστυνομικού Μεγάρου αλλά και στην Πλατεία Δασκαλογιάννη (ΟΠΚΕ, Διμοιρίες και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλκείου) υπό το φόβο επισοδείων.Όλα ωστόσο κύλησαν ομάλα και χωρίς εντάσεις.  

Εν αναμονή της ολοκλήρωσης της διαδικασίας, φίλαθλοι φώναζαν συνθήματα έξω από την αίθουσα του Δικαστηρίου υπέρ του ΟΦΗ.  

Και αύριο πάντως, οπότε και αναμένεται η απόφαση που αφορά σε σημαντικό βαθμό το μέλλον της Κρητικής ΠΑΕ, τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα.  

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης, Μαρία Μαυρομάτη

Σχόλια