Αθλητισμός

Νέα δικαστική "μάχη" αύριο

Στις δικαστικές αίθουσες δίνει ξανά αύριο την "μάχη" ο ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Σούπερ Λίγκας, προκειμένου αν όλα πάνε καλά να «μπλοκαριστεί» ο μη ορισμός αγώνων, αλλά και η νέα αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99.

Σ' αυτή την προσπάθεια, η διοίκηση της ΠΑΕ θα έχει και την συμπαράσταση των φορέων της πόλης και έγινε μια σημαντική συνάντηση, με την παρουσία και του Ερασιτέχνη. Συγκεκριμένα παρών ήταν ο Δήμαρχος, Βασίλης Λαμπρινός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιάννης Πασπάτης και ο επί σειρά ετών νομικός της ΠΑΕ, Αντώνης Γρηγοράκης.

Έγινε αναλυτική συζήτηση για τα σοβαρά θέματα που απασχολούν τον ΟΦΗ, με τους φορείς να τονίζουν, ότι θα δώσουν το παρών στη σημερινή δικαστική «μάχη».

Όπως γίνεται αντιληπτό, η διαδικασία είναι πολύ σημαντική στην προσπάθεια της ομάδας του Ηρακλείου για την επιβίωση, καθώς η Σούπερ Λίγκα έχει δώσει καταληκτική ημερομηνία απόσυρσης από τα πολιτικά δικαστήρια την 12η Ιανουαρίου. Άλλωστε, έχει το θέμα των ασφαλιστικών μέτρων στη συνεδρίαση της Τρίτης, όπου θα βρεθεί στο επίκεντρο.

Σχόλια