default-image

Στο 1-1 Πανθρακικός- Ατρόμητος στην Κομοτηνή

Ποδόσφαιρο
Στο 1-1 Πανθρακικός- Ατρόμητος στην Κομοτηνή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αναμέτρηση στην Κομοτηνή ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ατρόμητο δεν ανέδειξε νικητή (1-1).

Χαμηλός ο ρυθμός στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Για την ακρίβεια στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Σκεφτείτε ότι η πρώτη αξιόλογη φάση έγινε στο 21' και αυτή... κατά λάθος. Από σέντρα του Ντιγκινί από δεξιά, ο Κιβρακίδης επιχείρησε να απομακρύνει, αλλά λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με τον Γκορμπούνοφ να προλαβαίνει και να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια. Στο 22' ο Παπάζογλου βρέθηκε σε απίθανη θέση για να σκοράρει. Ήταν αφύλαχτος απέναντι στον Αθανασιάδη, αλλά αδράνησε και η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του. Νέα απειλή για τους Θρακιώτες στο 27', όταν η κεφαλιά του Ίγκορ έφυγε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο στο 29', όταν το πολύ δυνατό σουτ του Γεωργίου αποσόβησε πάνω στη γραμμή ο Ίγκορ.

Η κεφαλιά του Παπάζογλου στο 40' πέρασε άουτ, για να φτάσουμε στο 41', όταν δόθηκε πέναλτι σε υποτιθέμενο μαρκάρισμα του Κούρου στον Ίγκορ. Ο Βραζιλιάνος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και έγραψε το 1-0. Ο Σα Πίντο έξαλλος όχι μόνο με την απόφαση του ρέφερι, αλλά και με το γεγονός ότι κατά τη γνώμη του έπρεπε να υπάρξει επανάληψη, καθώς ο στράικερ της ομάδας της Κομοτηνής δεν εκτέλεσε ορθώς το πέναλτι, αλλά προτού σουτάρει σταμάτησε στιγμιαία ξεγελώντας τον Γκορμπούνοφ. Αποβλήθηκε ο Πορτογάλος και οι Περιστεριώτες έμειναν χωρίς προπονητή στον πάγκο, μια και ο βοηθός του, ο Τιάγκο, εκτίει ποινή που του έχει επιβληθεί εδώ και καιρό.

 Η πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος είχε γκολ. Στο 58' ο Κατσουράνης έβγαλε εξαιρετική σέντρα, ο Παπάζογλου πλάσαρε, ο Αθανασιάδης απέκρουσε, αλλά ο επιθετικός των Περιστεριωτών πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά έκανε το 1-1. Ακολούθησε παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες, ματς κέντρου, ώσπου το χρονόμετρο έδειχνε 90'+3', οπότε και οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν πολύ μεγάλη ευκαιρία για πάρουν το τρίποντο. Ο Καραμάνος από θέση βολής σούταρε από το ύψος του πέναλτι, με τον Ποτουρίδη να διώχνει τη μπάλα και να διατηρεί έως το τέλος το 1-1.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μ. Ρόκα): Αθανασιάδης, Τσουμάνης, Μελίσσης, Εμπό, Ποτουρίδης, Λαδάκης, Μεχία, Χασομέρης (73' Κάσες), Ρομέου (82' Τζάνης), Ντιγκινί, Ίγκορ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης (61' Μπρίτο), Κούρος, Μπάλλας (80' Καραμάνος), Κατσουράνης, Γεωργίου (61' Ναπολεόνι), Δημούτσος, Ουμπίντες, Παπάζογλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News