default-image

ΟΦΗ-Κέρκυρα 3-2 με χατ τρικ στο αντίο Μιλιάζες!

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ-Κέρκυρα 3-2 με χατ τρικ στο αντίο Μιλιάζες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί το μέλλον του ΟΦΗ να είναι αβέβαιο στη Σούπερ Λίγκα, όμως σήμερα η ομάδα έκανε το καθήκον της και επικράτησε με 3-2 της Κέρκυρας, με χατ τρικ του Κάρλος Μιλιάζες, ο οποίος έπαιξε για τελευταία φορά με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Παράλληλα, νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Νίκου Αναστόπουλου στον πάγκο, σε ένα Γεντί Κουλέ ήταν μουδιασμένο αλλά στο β' ημίχρονο ζεστάθηκε, λόγω και της πολύ καλή απόδοσης και της ψυχής που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι...

Η Κέρκυρα μπήκε πιο καλά στο ματς και είχε καλές ευκαιρίες να προηγηθεί, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 27' από εκπληκτική μπαλιά του Άρτολα, ο Μιλιάζες βγήκε στην πλάτη της άμυνας και έκανε το 1-0.

Στο 39' οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Καϊκούτ ενώ έχασαν τεράστια ευκαιρία στη συνέχεια με τον Χαβίτο για δεύτερο γκολ. Η Κέρκυρα και στο β' ημίχρονο έδειξε να πατάει καλύτερα στα πόδια της και προηγήθηκε στο 49' με τον Μαρκόφσκι.

Ίσως εκεί να θεώρησαν πολλοί ότι το ματς θα γείρει υπέρ των Φαιάκων αλλά ο ΟΦΗ βρήκε τη δύναμη να αντιδράσει, με σημείο "κλειδί" την είσοδο του Ροβίθη στο ματς, που έδωσε επιθετική πνοή στους γηπεδούχους.

Στο 67' από εκπληκτική ενέργεια του Ροβίθη, ο Άρτολα πλάσαρε και ο Βενέτης έδιωξε τη μπάλα με το χέρι, με το διαιτητή να δίνει πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Ο Μιλιάζες ευστόχησε στο πέναλτι, ισοφαρίζοντας 2-2.

Πλέον το ματς είχε περάσει στα χέρια του ΟΦΗ και τελικά έμελλε να πάρει το τρίποντο. Στο 83' ο Κουτσιανικούλης ανατράπηκε από τον Ζουμπουλάκη και με νέο, πεντακάθαρο και αυτή τη φορά πέναλτι, ο Μιλιάζες έκανε το 3-2, αποτέλεσμα που διατήρησε η κρητική ομάδα ως το φινάλε...

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Λόρια, Τριποτσέρης, Μακρής, Στάθης, Μονιάκης (53' Τζορτζ), Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Αρτόλα, Μιλιάζες, Κουτσιανικούλης, Μερεμπασβίλι (65' Ροβίθης)

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σετκούς, Βενέτης, Ζορμπάς, Ναγιάρ, Καϊκούτ (69' Σιόντης), Κόντος, Χαβίτο (46' Μαρκόφσκι), Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο (44' Κρητικός), Ζουμπουλάκης, Ανδρεόπουλος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News