default-image

Μονόδρομος η νίκη για τον Ηρόδοτο κόντρα στο Αιγάλεω

Μπάσκετ
Μονόδρομος η νίκη για τον Ηρόδοτο κόντρα στο Αιγάλεω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόνο ο Ηρόδοτος αγωνίζεται εντός έδρας από τις κρητικές ομάδες στην επανέναρξη της Γ' Εθνικής με τη 12η αγωνιστική. Οι Αλικαρνασσώτες υποδέχονται σήμερα (11/01) στις 5 μ.μ. το Αιγάλεω, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν έχουν περιθώρια απώλειας, εφόσον θέλουν να παραμείνουν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το Αιγάλεω φιγουράρει στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και αυτό κάνει πιο ισχυρό το κίνητρο για τον Ηρόδοτο που σαφέστατα δε θέλει απώλειες στην έδρα του από τις θεωρητικά αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Διαιτητές θα είναι οι Τσακαλογιάννης, Κανελλόπουλος και κομισάριος ο κ. Κουρκουνάκης.

Ο Εργοτέλης με τη σειρά του αγωνίζεται στις 5 μ.μ. στο Αιγάλεω κόντρα στο Διαγόρα Δρ., θέλοντας να μπει με το δεξί στο 2015. Το έργο του δε θα είναι εύκολο, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» θα παλέψουν για το διπλό.

Διαιτητές θα είναι οι Σπυρόπουλος Α. και Φάκαρος.

Η Ακαδημία Ρεθύμνου, τέλος, αντιμετωπίζει την ίδια ώρα στα Πατήσια τον Σπόρτιγκ, έχοντας εξαιρετικά δύσκολο έργο. Οι παίκτες του Βαγγέλη Θεοδωρουλάκη είναι μαχητές, ωστόσο, και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό. Διαιτητές θα είναι οι Καρακάσης, Κρεσταινίτης.

Τη 12η αγωνιστική συμπληρώνουν τα ματς Ιωνικός Ν.Φ.-Κορωπί, Αρχάγγελος-Πόλις Καλ., Κρόνος Αγ. Δημ.-Ίκαρος Ν.Σμ. και Κάδμος-Πεύκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News