Αθλητισμός

Φλεβαράκης: «Είναι πολύ δίκαιο το αποτέλεσμα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και τη νίκη εμφανίστηκε ο Κώστας Φλεβαράκης στο Ρέθυμνο.

Ο προπονητής των Τρικάλων μίλησε για δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο που χειροκρότησε την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:  «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το πολύ καλό παιχνίδι που έδωσαν στον κόσμο. Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη και από τις δύο ομάδες. Κρατάμε την πολύ μεγάλη νίκη. Δεν ήταν εύκολο μετά τις απουσίες των Δεληγιάννη από την αρχή της χρονιάς αλλά και του Ματαλών σε μία πολύ νευραλγική θέση όσο και αν βοήθησε ο Χουχούμης.

Είναι πολύ δίκαιο το αποτέλεσμα. Ελέγξαμε στο 2ο ημίχρονο τα ριμπάουντ και βελτιώσαμε την άμυνα μας, τα οποία ήταν πολύ σημαντικά για την έκβαση του αγώνα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον κόσμο για το χειροκρότημα στο τέλος, δείχνοντας την ποιότητα του. Συγχαρητήρια στον Θανάση για την πολύ καλή δουλειά που κάνει στο Ρέθυμνο. Καλή συνέχεια και καλή χρονιά».

Από την πλευρά των παικτών ο Άλεξ Χάρις τόνισε: «Ήταν ένα σπουδαίο ματς για εμάς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Δυσκολευτήκαμε στο τέλος. Ήταν μόλις το δεύτερο παιχνίδι μου με τα Τρίκαλα και ήρθα να παίξω επιθετικά και να κάνω ότι μπορώ».

Σχόλια