Αθλητισμός

Αναστόπουλος: «Θα το πολεμήσουμε όλοι μαζί»

Με όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους και τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο του, ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να υποδεχτεί αύριο (17:15) την Κέρκυρα στο «Γεντί Κουλέ» με στόχο τη νίκη.

Ένα αποτέλεσμα απαραίτητο για την κρητική ομάδα για πολλούς λόγους.

Αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση ο Νίκος Αναστόπουλος επισήμανε:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κέρκυρα, από την πλευρά ότι δεν είμαστε πλήρεις. Αν ήμασταν πλήρεις θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αλλά αυτό δεν μπορούμε να το λέμε. Έτσι έχει γίνει και είναι κάτι που δεν αλλάζει. Σίγουρα είναι δύσκολες οι συνθήκες, αλλά γνωρίζω την κατάσταση και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Είναι γνωστό, ότι δέθηκα με την ομάδα και την αγαπώ. Το πιο σημαντικό είναι, ότι εγώ και αυτοί που αποτελούν τη διοίκηση του ΟΦΗ, πρέπει να είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι. Όλοι χρειάζονται, διότι η προσπάθεια δε μπορεί να γίνει από έναν. Εγώ ήρθα και η διοίκηση για να ενώσουμε, όχι να διχάσουμε. Ο κόσμος είναι η δύναμη του ΟΦΗ. Αυτός ο κόσμος έχει αντίληψη να κρίνει, αν ποτέ ειπώθηκε κάτι από μένα για να θίξω ή να προσβάλλω οποιονδήποτε. Από κει και πέρα, αν είσαι ενωμένος και αγαπημένος, μπορείς να πετύχεις πολλά. Επαναλαμβάνω, ότι ξέρω τις δυσκολίες, αλλά θα το πολεμήσουμε όλοι μαζί»

Η αποστολή για το ματς με την Κέρκυρα

Η αποστολή του ΟΦΗ για το αυριανό παιχνίδι με την Κέρκυρα απαρτίζεται από τους: Λόρια, Αγριμάκης, Στάθης, Αρτόλα, Μιλιάζες, Μονιάκης, Τριποτσέρης, Δαμιανάκης, Φαζός, Μακρής, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Μανιδάκης, Μερεμπασβίλι, Τζορτζ.

Εκτός έμειναν ο τραυματίας Περογαμβράκης και οι Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Μαραθιανός.

Σχόλια