Αθλητισμός

Επιστρέφουν οι βασικοί κόντρα στον Εργοτέλη

Με αρκετά νέα πρόσωπα αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Οι «πράσινοι» επιστρέφουν στο πρωτάθλημα -μ' ένα σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι- και μαζί τους επιστρέφουν και αρκετοί βασικοί που είχαν μείνει έξω για να ξεκουραστούν.

Στην τελευταία προπόνηση που έγινε στο Κορωπί πριν την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη (και περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις πέντε εναντίον δυο, ασκήσεις ανάπτυξης και εξάσκηση στα τελειώματα), ο Γιάννης Αναστασίου δεν ήρθε αντιμέτωπος με καινούργια προβλήματα.

Πέραν λοιπόν του Μέντες, αλλά και των Μπούι, Δώνη (που συνέχισαν τη θεραπεία τους) όλοι οι υπόλοιποι τέθηκαν στη διάθεσή του για την κυριακάτικη αναμέτρηση, όπου η νίκη θεωρείται φυσικά κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Πιο συγκεκριμένα η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους εξής: Κοτσόλη, Στιλ, Κότσαρη, Μπούρμπο, Κουτρουμπή, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη, Νάνο, Λαγό, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλη, Κλωναρίδη και Νίνη.

Σχόλια