default-image

Υπερίσχυσαν οι φιλοξενούμενοι στη 12η αγωνιστική

Μπάσκετ
Υπερίσχυσαν οι φιλοξενούμενοι στη 12η αγωνιστική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την τιμητική τους στην πρώτη αγωνιστική της Α1 για το 2015 καθώς ο μόνος γηπεδούχος που κατάφερε να πανηγυρίσει στα ματς που έγιναν σήμερα ήταν  ο  Κόροιβος Αμαλιάδας.

Σημαντικές εκτός έδρας νίκες πέτυχαν Κολοσσός Ρόδου και Τρίκαλα, όσον αφορά την μάχη της παραμονής, με τον Κόροιβο να ξεκινάει ιδανικά το 2015, εκμεταλλευόμενος τον παράγοντα έδρα. Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο Απόλλων Ποτρών, που πέρασε από τη Νέα Σμύρνη.

Τα Τρίκαλα έκαναν την έκπληξη για την 12η αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League, περνώντας από το "Μελίνα Μερκούρη" επικρατώντας με 83-81 του Ρεθύμνου. Μεγάλο παιχνίδι από τον Άλεξ Χάρις (23 πόντοι).

Ο Κόροιβος πανηγύρισε σπουδαία νίκη (79-70) επί της Νέας Κηφισιάς και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από πέντε σερί ήττες στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Όποιος και αν επικρατούσε, δικαίως θα είχε νικήσει. Ο Απόλλων ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες του φινάλε, έβαλε και τις βολές (που δεν έβαλε ο Πανιώνιος) και απέδρασε με το 68-71.

Ο Κολοσσός Ρόδου με δύο εκπληκτικά πρώτα δεκάλεπτα έφυγε με τη νίκη από την Δράμα επικρατώντας στο κλειστό "Δημήτρης Κραχτίδης" του ΚΑΟΔ American Genetics με 68-72 κάνοντας σημαντικό βήμα για την παραμονή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News