default-image

Με όπλο την έδρα του ο Πλατανιάς κόντρα στον Πανιώνιο

Ποδόσφαιρο
Με όπλο την έδρα του ο Πλατανιάς κόντρα στον Πανιώνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Με καλά νέα ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία για τον Πλατανιά, με τους Μιλούνοβιτς και Τσουράκη να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αφού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Χριστόπουλος για την αναμέτρηση του Πλατανιά με τον Πανιώνιο.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Γιακουμάκης και Σέχου οι οποίοι ωστόσο προπονήθηκαν κανονικά. Από εκεί και πέρα, εκτός είναι ο Κουλιμπαλί καθώς έχει ενσωματωθεί στην αποστολή του Μάλι για το Κόπα Άφρικα. Στα θετικά, είναι η επιστροφή του Τζιλβάν που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά και του Τετέ που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής.

Αναλυτικά η αποστολή του Πλατανιά: Αγκιλέρα, Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Ζαραδούκας, Ιτούα, Κοκκαλάς, Μαχαμάτ, Μενδρινός, Μιλούνοβιτς, Μπανανά, Μπεριάν, Ναζλίδης, Ολιμπά, Τέτε, Τζίλβαν, Τόρες, Τσουράκης, Φιγκέιρα.

Χωρίς Φούντα ο Ιστορικός

Με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τον Ταξιάρχη Φούντα να μένει εκτός πλάνων, μια και ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αποφασίστηκε να μην ακολουθήσει την αποστολή για την κρητική πόλη. Παράλληλα, εκτός είναι και ο Χρήστος Τασουλής, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Αντίθετα, στην αποστολή του Ιστορικού μετέχουν οι: Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πάνος, Παντίδος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Μητρόπουλος, Σιώπης, Κόρμπος, Ιμπαγάσα, Κολοβός, Μασούρας, Γιάννου, Γκέζος, Χατζηισαΐας, Μπουμάλ, Μπούζα.

Ο Πλατανιάς έχει πολύ καλή παράδοση στις εντός έδρας αναμετρήσεις του με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά, το παρελθόν στις αναμετρήσεις Πλατανιά-Πανιωνίου είναι το εξής:

13/04/14: Πανιώνιος-Πλατανιάς 0-0

22/12/13: Πλατανιάς-Πανιώνιος 1-0 (65' Τετέ)

17/03/13: Πλατανιάς-Πανιώνιος 2-1 (21' Τετέ, 76' Αναστασάκος - 56' Αραβίδης)

17/11/12: Πανιώνιος-Πλατανιάς 4-0 (6' Αργυρόπουλος αυτογκόλ, 17' Ρόκας, 41' Αραβίδης, 73' Ντούνης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News