Αθλητισμός

Περιμένει την απόφαση του CAS ο Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος κατέθεσε στο CAS και περιμένει πλέον την απόφαση για τη μείωση ή μη της ποινής αποκλεισμού των οκτώ αγωνιστικών.

Έχοντας στο πλευρό του, τους Λεωνίδα Βόκολο, Τάκη Φύσσα και Αλέξανδρο Μανιάτογλου, ο Φερνάντο Σάντος κατέθεσε την Παρασκευή το πρωί στο CAS για τη μείωση της επιβεβλημένης ποινής αποκλεισμού των οκτώ αγωνιστικών.

"Θα περιμένουμε με ηρεμία την απόφαση. Δεν θέλω να βγω με κάποια αίσθηση, καταθέσαμε ο,τι είχαμε να καταθέσουμε και τώρα περιμένουμε την απόφαση.", δήλωσε ο νυν ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Πορτογαλίας κατά την έξοδό του από την άιθουσα του CAS, στη Λωζάννη της Ελβετίας.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε στις 8:30 ώρα Ελβετίας και υπέρ του Φερνάντο Σάντος κατέθεσαν οι Ρικάρντο Σάντος και Ζοάο Κάρλος αλλά και οι Λεωνίδας Βόκολος, Τάκης Φύσσας και Αλέξανδρος Μανιάτογλου, που βρισκόταν στη Λωζάννη από την Πέμπτη.

Στη διαδικασία συμμετείχε επίσης, μέσω τηλεδιάσκεψης ο διαιτητής της αναμέτρησης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με το αντίστοιχο της Κόστα Ρίκα, στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, ο Αυστραλός Μπεμ Γουίλιαμς.

Την απόφαση για τη μείωση της ποινής στον Πορτογάλο τεχνικό θα λάβουν οι τρεις αρμόδιοι διαιτητές του CAS, ο Ιταλός Λουίτζι Φουμαγκάλι, ο Ισπανός Χουάν Πίντο και ο Αυστριακός Χέρμπερτ Χέμπελ, ενώ αυτή αναμένεται την άλλη εβδομάδα.

Σχόλια