default-image

Ξεκινά η χρονιά με άλματα στο στίβο

Σπορ
Ξεκινά η χρονιά με άλματα στο στίβο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανοίγει η αυλαία των διοργανώσεων στίβου για το 2015 αύριο Σάββατο με τη διεξαγωγή της ημερίδα αλμάτων  στο κλειστό προποντήριο του ΟΑΚΑ.

Η συμμετοχή αναμένεται μεγάλη καθώς αρκετοί αθλητές έχουν δείξει ενδιαφέρον θέλοντας να κάνουν το πρώτο… ξεμούδιασμα της χρονιάς.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Αντώνης Μάστορας, σε μια δυνατή προπόνηση, πριν από τον πρώτο ουσιαστικό του αγώνα, στις 24 του μηνός στο Χουστοπέτσε. Στο τριπλούν επανεμφάνιση- έστω και με μισή φορά- μετά από περίπου ενάμιση χρόνο, θα πραγματοποιήσει ο Νίκος Τσιώκος, που θέλει σταδιακά να βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία της Στέλλας Λεδάκη και της Λορέλας Μάνου στο επί κοντώ. Οι δύο αθλήτριες, θα κάνουν τον αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας, ενόψει των διοργανώσεων που έπονται. Στο μήκος θα πάρει μέρος η Λίλη Αλεξούλη, στο τριπλούν η Κωνσταντίνα Ρωμαίου. Στο επί κοντώ θα συμμετάσχουν οι νεαρότεροι Μανώλης Κάραλης, Νίκος Νερατζής και Μυρτώ Κασσωτάκη και στο τριπλούν ο Δημήτρης Μονωπόλης. Στο ύψος των γυναικών θα δοκιμάσει η Ιωάννα Ζάκκα.

Το πρόγραμμα της ημερίδας στο ΟΑΚΑ

16.00: Επί κοντώ (Α), Υψος (Γ), Μήκος (Α)

17.00: Μήκος (Γ)

18.00: Υψος (Α), Τριπλούν (Α)

18.30: Επί κοντώ (Γ)

19.00: Τριπλούν (Γ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News