default-image

«Μια χαρά και παίζει ο Ρονάλντο»

Ποδόσφαιρο
«Μια χαρά και παίζει ο Ρονάλντο»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κανονικά θα βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην 11άδα της Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση με την Εσπανιόλ, όπως έκανε γνωστό ο Αντσελότι βάζοντας τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Πορτογάλο άσο τραυματία.

Τα δημοσιεύματα σχετικά με πιθανό τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο διέψευσε ο Κάρλο Αντσελότι. Ο τεχνικός της Ρεάλ, δήλωσε ότι ο Πορτογάλος είναι καλά και επισήμανε ότι θα ξεκινήσει βασικός στον εντός έδρας αγώνα με την Εσπανιόλ για το την 18η αγωνιστική της Primera Division.

«Ο Ρονάλντο δεν είναι τραυματίας. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα στο γόνατο. Είναι από τους πιο επαγγελματίες παίκτες που έχω προπονήσει ποτέ και είναι πολύ προσεκτικός σε θέματα τραυματισμών. Θα επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα στο παιχνίδι με την Εσπανιόλ», ήταν τα λόγια του Ιταλού προπονητή που τόνισε ότι η ομάδα του είναι σε πολύ καλή κατάσταση, παρά τις συνεχόμενες ήττες από Βαλένθια και Ατλέτικο.

«Μπορεί να μην έχουμε την ίδια απόδοση που είχαμε και στο τέλος του 2014, όμως είμαστε σε πολύ καλή φυσική φόρμα. Μην ξεχνάτε πως υπήρχαν πολλές αμφιβολίες και τον Σεπτέμβρη, όταν είχαμε χάσει και πάλι δύο συνεχόμενα παιχνίδια», είπε ο τεχνικός της «βασίλισσας», ενώ, στη συνέχεια, μίλησε για τον 16χρονο Μάρτιν Όντεγκααρντ που το τελευταίο διάστημα προπονείται με τους «μερένχες».

«Ο Όντεγκααρντ θα έχει ένα λαμπρό μέλλον. Μπορεί να είναι πολύ νέος, όμως έχει αρκετή ποιότητα. Προπονούνταν μαζί μας, επειδή θέλαμε να τον δούμε από κοντά. Δεν έχουμε, όμως, πάρει ακόμη κάποια απόφαση σχετικά με το αν θα τον αποκτήσουμε», δήλωσε ο 55χρονος Ιταλός, που στο τέλος τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα μεταγραφής του Λούκας Σίλβα στη Ρεάλ.

«Προς το παρόν, δεν υπάρχει θέμα για τον Λούκας Σίλβα. Δεν χρειαζόμαστε κάποιον παίκτη αυτή τη στιγμή», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News