default-image

Δύσκολα ο Μπούι με Εργοτέλη, αμφίβολος και ο Δώνης

Ποδόσφαιρο
Δύσκολα ο Μπούι με Εργοτέλη, αμφίβολος και ο Δώνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην αυριανή προπόνηση θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Χρήστου Δώνη και του Ουασίμ Μπούι στον εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη την Κυριακή (11/1, 17:15).

Ο πρώτος  ταλαιπωρείται από χτύπημα στο ισχίο, ενώ ο δεύτερος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο με αποτέλεσμα στη σημερινή (09/01) προπόνηση να ακολουθήσουν θεραπεία.

Οι πιθανότητες συμμετοχής του Μπούι στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι λιγοστές, ενώ ο Δώνης θα κάνει προσπάθεια για να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Στο μεταξύ στην προπόνηση της Παρασκευής (9/11), όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τα Χανιά έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών περιλάμβανε ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα προπόνησης με οικογενειακό δίτερμα.

Οι «πράσινοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Εργοτέλη το Σάββατο (10/11, 17:00) και μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News