default-image

Στη Βαρκελώνη απόψε ο Παναθηναϊκός

Μπάσκετ
Στη Βαρκελώνη απόψε ο Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ό,τι δεν κατάφερε στις προηγούμενες δύο αναμετρήσεις του, στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας, θα επιχειρήσει να πετύχει σήμερα (21.45) απέναντι στην Μπαρτσελόνα ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι  θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Καταλανούς στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας. Οι δύο αντίπαλοι είχαν συναντηθεί και στην πρώτη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου, με την ελληνική ομάδα να γνωρίζει την ήττα τόσο επί ισπανικού εδάφους όσο και στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός, γνωρίζοντας πλέον καλά την Μπαρτσελόνα, θα επιχειρήσει να φθάσει στην κατάκτηση του «διπλού», κάνοντας παράλληλα το «δύο στα δύο» στο Top 16. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς απέκλεισε από την αποστολή τον καταβεβλημένο από ίωση και υψηλό πυρετό Νίκο Παππά.

Οι «πράσινοι» δούλεψαν σκληρά και μεθοδικά το τελευταίο διάστημα, ενώ προέρχονται από νίκη στην πρεμιέρα επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Ήττα σοκ στο «O2 World» από την Άλμπα Βερολίνου υπέστησαν στην πρεμιέρα οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ και θα τα δώσουν όλα απέναντι στον Παναθηναϊκό για να σπάσουν το… ρόδι. Σε σχέση με τα ματς του πρώτου γύρου οι Καταλανοί θα εμφανιστούν ενισχυμένοι και με τον Έντουιν Τζάκσον. Αναλυτικά τα έως τώρα αποτελέσματα και το σημερινό (19/01) πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας…

5ος Όμιλος

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) - Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 78-67

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) - Γαλατασαράι (Τουρκία) 93-78

19.45 Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία) - Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία)

21.45 Μπαρτσελόνα (Ισπανία) - Παναθηναϊκός

6ος Όμιλος

Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία) 81-58

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) - Λαμποράλ Κούτσα (Ισπανία) 99-90

18.30 Νίζνι Νόβγκοροντ (Ρωσία) - Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Τουρκία)

20.30 Εφές Αναντόλου (Τουρκία) - Ουνικάχα Μάλαγα (Ισπανία)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News