Αθλητισμός

Στη Μάντσεστερ Γ. ο Βαλντές

Με τον Βίκτορ Βαλντές πλαισιώνει τον Νταβίντ Ντε Χέα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, που είχε μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών, με την προοπτική επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο.

«Είναι μεγάλη τιμή να ανήκω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Λουίς Φαν Χάαλ και τον σύλλογο που μου έδωσαν την δυνατότητα να κάνω αποκατάσταση και να προπονηθώ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

«Είναι μεγάλη τιμή να ανήκω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Λουίς Φαν Χάαλ και τον σύλλογο που μου έδωσαν την δυνατότητα να κάνω αποκατάσταση και να προπονηθώ στις εγκαταστάσεις του μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Στο σύντομο διάστημα που βρίσκομαι εδώ καταλαβαίνω γιατί πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο. Έχω ξαναδουλέψει με τον Λουίς Φαν Χάαλ και το να συνεργαστούμε ξανά είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», δήλωσε μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τους «κόκκινους διαβόλους».

«Είμαι ενθουσιασμένος που ο Βίκτορ υπέγραψε με τον σύλλογο. Είναι πολύ έμπειρος τερματοφύλακας και οι επιδόσεις του "μιλούν" από μόνες τους. Έχω πει επανειλημμένως ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάντα θα ενδιαφέρεται για τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και ήταν εντυπωσιακός στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα το προηγούμενο διάστημα. Έρχεται στον σύλλογο ως ο νούμερα δύο τερματοφύλακας, αλλά και μια εξαιρετική προσθήκη στην πρώτη ομάδα», είπε από την μεριά του Λουίς Φαν Χάαλ.

Σχόλια