default-image

Εκδικάζεται σήμερα ξανά το άρθρο 99

Αθλητισμός
Εκδικάζεται σήμερα ξανά το άρθρο 99

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διοίκηση του ΟΦΗ κινείται σε όλα τα μέτωπα με την ίδια ένταση, προσπαθώντας να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά. Αποστολή βέβαια που δεν είναι καθόλου εύκολη, από τη στιγμή που η ανάγκη για εισροή χρημάτων παραμένει πολύ μεγάλη.

Η σημερινή μέρα πάντως, φέρνει τους διοικούντες ξανά στις δικαστικές αίθουσες, αφού το πρωί θα εκδικαστεί από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου η αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99. Είναι μια διαδικασία που έχει περάσει από αρκετά στάδια, λόγω συμπληρωματικών δεδομένων.

Κι όλα αυτά τη στιγμή, που η 12η Ιανουαρίου είναι κρίσιμη ημερομηνία, καθώς εκπνέει η προθεσμία από τη Σούπερ Λίγκα για να αποσυρθεί ο ΟΦΗ από τα πολιτικά δικαστήρια. Πάντως, το σημερινό δεν είναι απίθανό να σχετίζεται με έξτρα χρόνο που ίσως κερδηθεί.

Από κει και πέρα, σε διοικητικό επίπεδο την επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις, χωρίς να αποκλείονται διαδικασίες για διοίκηση πρωτοδικείου, κάτι λογικό ώστε να μην υπάρχουν ποινικές ευθύνες.

Τέλος, σε ότι αφορά τον ενδιαφέρον από τους Άραβες, έχει δοθεί προθεσμία τριών ημερών να κατατεθούν τα χρήματα στην τράπεζα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News