default-image

Αναστόπουλος: "Θα δώσουμε και την ψυχή μας"

Αθλητισμός
Αναστόπουλος: "Θα δώσουμε και την ψυχή μας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Νίκος Αναστόπουλος διάγει τα πρώτα 24ωρα στην τεχνική ηγεσία και ρίχνει το βάρος στους τομείς, που θεωρεί… κλειδιά.

Η τόνωση της ψυχολογίας είναι το νούμερο ένα ζητούμενο για τον έμπειρο τεχνικό, που μίλησε χθες στην ΚΡΗΤΗ TV για το ξεκίνημα αυτής της δεύτερης θητείας.

Ο έμπειρος τεχνικός γνωρίζει φυσικά όλες τις δυσκολίες και έστειλε ξεκάθαρο «μήνυμα» για ενότητα και… μάχη κόντρα σε κάθε προγνωστικό.

Αρχικά μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις και την υπάρχουσα κατάσταση: «Σίγουρα είναι δύσκολες οι συνθήκες, αλλά και την προηγούμενη φορά, μήπως είχαμε χρήματα; Όπως έχουμε πει ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που δεν έχει χρήματα, αλλά σου δίνει την δυνατότητα αν είσαι καλός να προχωρήσεις. Τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά. Γνωρίζω την κατάσταση, όμως από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Ο «Αναστό» στάθηκε ιδιαίτερα στο… δέσιμο που έχει με τον ΟΦΗ και τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει ενότητα και όχι διχασμός: «Είναι γνωστό, ότι όντως δέθηκα με την ομάδα και την αγαπώ. Το πιο σημαντικό είναι, ότι εγώ και αυτοί που αποτελούν τη διοίκηση του ΟΦΗ, πρέπει να είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι. Όλοι χρειάζονται, διότι η προσπάθεια δε μπορεί να γίνει από έναν. Εγώ ήρθα και η διοίκηση για να ενώσουμε, όχι να διχάσουμε. Αν είσαι ενωμένος και αγαπημένος, μπορείς να πετύχεις πολλά. Επαναλαμβάνω, ότι ξέρω τις δυσκολίες, αλλά θα το πολεμήσουμε όλοι μαζί».

Το παιχνίδι της Κυριακής έχει ιδιαίτερη κρισιμότητα για τον ΟΦΗ, καθώς αν καταφέρει να πάρει τη νίκη, το αποτέλεσμα αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά σε πολλούς τομείς.

Ο έμπειρος προπονητής τονίζει ότι οι παίκτες θα δώσουν και την… ψυχή τους για το «τρίποντο»: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κέρκυρα, από την πλευρά ότι δεν είμαστε πλήρεις. Αν ήμασταν πλήρεις θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αλλά αυτό δεν μπορούμε να το λέμε. Έτσι έχει γίνει και είναι κάτι που δεν αλλάζει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News