default-image

Δεν ήταν αρκετή η νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου

Αθλητισμός
Δεν ήταν αρκετή η νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιητική εμφάνιση στο Αγρίνιο από τον Ολυμπιακό Βόλου, που επικράτησε εκτός έδρας με 2-0, αλλά δεν ήταν αρκετό. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία των Θεσσαλών, κατέκτησε το τρίποντο στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα στον 8ο όμιλο οδήγησε στον αποκλεισμό.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση του Αγρινίου και προηγήθηκαν μόλις στο 15', με τρομερό σουτ του Μπιτάνγκ έξω από την περιοχή, που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Στεφανάκο. Τα ''καναρίνια'' που παρατάχθηκαν με πολλούς αναπληρωματικούς, ήταν πολύ νωχελικά στο πρώτο μέρος και δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα, στο 34', με τον Διαμαντόπουλο.

Στο δεύτερο μισό οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Χάβου ανέβασαν ρυθμούς, χρησιμοποιήθηκαν βασικοί (Άλβες, Κάπελ, Εντζενγκέλε), αλλά κατέστη ανέφικτο να παραβιαστεί η εστία του Κολίτσι. Οι Αγρινιώτες, που ήταν αποκλεισμένοι πριν από το ματς, είδαν το ματς ως αγγαρεία και γνώρισαν την ήττα, ολοκληρώνοντας τον 8ο όμιλο με μηδενική βαθμολογική συγκομιδή.

Ο Ολυμπιακός Βόλου έφτασε τους 4 πόντους, αλλά με το 2-2 που απέσπασε ο ΑΟΧ από τον Παναθηναϊκό στα Περιβόλια, γνώρισε τον αποκλεισμό, μένοντας τρίτος.

Τα γκολ

34' ΓΚΟΛ 0-2 Ο Θέος έκανε προσπάθεια στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Διαμαντόπουλο που έστειλε την μπάλα με σουτ στα δίχτυα.

15' ΓΚΟΛ 0-1 Ο Μπιτάνγκ με σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μ. Χάβος): Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κούσας (46' Εντζεγκέλε), Μαλεζάς, Ρουμπουλάκου, Γοδόι (46' Κάπελ), Κωνσταντινόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Μύγας, Μήλιος, Βασιλείου (63' Άλβες)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Δ. Ελευθερόπουλος): Κολίτσι, Γιαλούσης, Μπάρμπας, Ζέρης, Μαργαρίτης, Κορνελάτος (46' Μαρτίνεθ), Ρόκας, Νικολιάς, Μπιτάγνκ, Θέος (65' Μακρυδημήτρης), Διαμαντόπουλος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News