Αθλητισμός

Μελισσανίδης: Ό, τι και να κάνουν το γήπεδο θα γίνει!

 Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε με δήλωση του ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά το ματς με τον Ατρόμητο. Οι δημοσιογράφοι πλησίασαν τον ηγέτη της ΑΕΚ κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο και τον ρώτησαν για το θέμα της Αγια Σοφιάς.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε: "Η ΑΕΚ θα φτιάξει γήπεδο είτε την πολεμούν, είτε όχι. Ό,τι και να κάνουν το γήπεδο θα το φτιάξουμε. Ο κόσμος ακούει τις υποσχέσεις αλλά θέλει να δει πράξεις. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε το γήπεδο μας στο χωράφι. Όσο και καλή ομάδα να φτιάξει η ΑΕΚ, δεν έχει μέλλον αν δεν φτιάξει το δικό της γήπεδο. Σε ό,τι αφορά μια δήλωση που έκανε κάποιος κ.Φίλης ότι η ΑΕΚ θέλει να φτιάξει αυτοκρατορικό γήπεδο πράγματι σε αυτοκρατορικό γήπεδο πρέπει να παίζει η ΑΕΚ γιατί αυτό επιτάσσει η ιστορία της και δεν καταλαβαίνω γιατί τον ενοχλεί. Αν θέλει να επιτεθεί σε εμένα ας το κάνει".

Παλαίμαχοι ΑΕΚ: Δε μας ικανοποίησε ο κ. Τσίπρας

Ανακοίνωση για τη συνάντησή τους με τον Αλέξη Τσίπρα εξέδωσαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ: "Συναντήσαμε τον κ. Τσίπρα ύστερα από πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ και του εξηγήσαμε πόσο σημαντικό είναι για όλον τον κόσμο της ΑΕΚ να γίνει το γήπεδό μας στο χώρο που ζήσαμε πολλές ένδοξες στιγμές.

Ειπώθηκαν πολλά και του ζητήσαμε για να έχει νόημα η συζήτηση να δεσμευτεί για ορισμένα πράγματα.

Να αποσύρει άμεσα ο Δήμαρχος της Ν. Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας την προσφυγή στο ΣΤΕ, να μας δώσει την υψομετρική άδεια που χρειάζεται η ΑΕΚ για να προχωρήσει η διαδικασία για την έκδοση της οικοδομικής άδειας καθώς και να δεσμευτεί ο ίδιος ο κ. Τσίπρας σε ότι εξαρτάται από αυτόν, να μην αλλάξει ο υπάρχων νόμος που επιτρέπει στην ΑΕΚ να φτιάξει όπως δικαιούται το γήπεδό της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Την ίδια στιγμή ο κ. Βασιλόπουλος έβγαινε πάλι στο ραδιόφωνο και διατυμπάνιζε για άλλη μια φορά τα ίδια και τα ίδια ψέμματα βάζοντας άλλη μια βόμβα στα θεμέλια της πραγματοποίησης του ονείρου όλων των Αεκτζήδων.

Απάντηση δεσμευτική δεν πήραμε. Περιμένουμε πλέον μόνο πράξεις γιατί από προεκλογικά ευχολόγια και υποσχέσεις έχουμε χορτάσει. Δεν φύγαμε ικανοποιημένοι.

Τα συμπεράσματα ανήκουν στον κόσμο της ΑΕΚ".

Σχόλια