default-image

Η φάση δεν σηκώνει (άλλα) κόλπα...

Αθλητισμός
Η φάση δεν σηκώνει (άλλα) κόλπα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπροστά στο μεγάλο ζήτημα επιβίωσης του ΟΦΗ στην επαγγελματική κατηγορία, πολλά που χρήζουν βαθιάς έρευνας και αφορούν τις χρήσεις παραγόντων της ΠΑΕ, έχουν περάσει στον πάγο, ασορτί με τις καιρικές συνθήκες.  Αν μη τι άλλο το μείζον αυτή τη στιγμή είναι η εξεύρεση λύσης.

@Το έχουν αντιληφθεί πρόσωπα προηγούμενων διοικήσεων που έχουν επιβαρυνθεί ήδη από τις οφειλές της ΠΑΕ προς το Δημόσιο, αλλά το ζήτημα είναι αν μπορούν να επιτύχουν τη συγκέντρωση χρημάτων. Τους έχει ξεσηκώσει και ο Νίκος Αναστόπουλος, να μην κάτσουν με σταυρωμένα χέρια, αλλά να επιχειρήσουν το κάτι παραπάνω και δη ενωμένα.

@Καμία σχέση το Κατάρ με όλο αυτό το αραβικό γράμμα που στάλθηκε στον ΟΦΗ και ανοίγει ένα ακόμη σενάριο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αφορά τη Σαουδική Αραβία, και το πριγκηπικό περιβάλλον, που έχει σχέση και με τις προηγούμενες ιστορίες που απασχόλησαν άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα. Με τη σημείωση ότι αυτοί -σε σχέση- με το Κατάρ, έχουν κάποια έργα αυτή την περίοδο στο νησί, με τουριστικό σχεδιασμό στα Χανιά. Ότι είναι σοβαρή εταιρία, ούτε λόγος. Εκείνο που θα κριθεί είναι η σοβαρότητα των κινήσεων των «dealers» που τους περιτριγυρίζουν. Η φάση δεν σηκώνει κόλπα.

@Έχε συνδεθεί με την καρδιά του με τον ΟΦΗ και το Ηράκλειο και το έχει αποδείξει ο Νίκος Αναστόπουλος. Κορυφαία η τωρινή του επιλογή, απέναντι σε πολλές προτάσεις που απέρριψε με άλφα ή βήτα τρόπο. Αλλά και να μην ξεχνάει κανείς, πως αντίθετα με άλλους που μερίδα της κερκίδας, ονόμασε «εκλεκτούς», ο «Αλενατόρε», ουδέποτε σκέφτηκε να προχωρήσει σε προσφυγή για να διεκδικήσει οφειλές -τις όποιες οφειλές- που έχει απέναντι του η κρητική ΠΑΕ. Για δείτε αυτούς που έσπευσαν να πιάσουν σειρά, μόλις υπήρχε η πεποίθηση πως οι Ιταλοί του Γκατούζο, θα έβαζαν χρήμα στα ταμεία…

@Φαίνεται πως ο Τζενάρο Γκατούζο, θα μιλήσει κάποια στιγμή, για το στόρι της ειδικής στιγμής, που τον έκανε να αλλάξει ρότα στο όλο σκηνικό των «επενδύσεων» του στην Κρήτη.

@ Ποιοι πρώην παράγοντες της κρητικής ΠΑΕ, μελετούν δικαστικές ενέργειες και για ποια θέματα, που θα φέρουν σε δύσκολη θέση άλλους;

Ας κρατήσουμε καθαρό μυαλό και ψυχραιμία στις κρίσιμες στιγμές…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News