default-image

Τσέκαρε το εισιτήριο ο Πανθρακικός

Αθλητισμός
Τσέκαρε το εισιτήριο ο Πανθρακικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου προκρίθηκε ο Πανθρακικός, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-1 του Ηρακλή Ψαχνών στην Κομοτηνή. Το αποτέλεσμα αυτό σε συνδυασμό με την ήττα του Ατρόμητου από την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, στο άλλο παιχνίδι του 3ου ομίλου, είχε ως αποτέλεσμα να πάρουν οι ''πράσινοι'' το εισιτήριο για τους ''16''.

Οι Θρακιώτες ήταν ανώτεροι από τους φιλοξενούμενους και το έδειξαν στο γήπεδο. Είχαν την απόλυτη υπεροχή, κυκλοφορώντας τη μπάλα και δημιουργώντας ευκαιρίες.Το δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν στο 42', ύστερα από σουτ του Χασομέρη και εξαιρετική ασίστ του Ίγκορ.

Φάσεις και γκολ

67' ΓΚΟΛ 2-1 Ο Τσιμόντζι έστειλε την μπάλα με σουτ στα δίχτυα.

60' ΓΚΟΛ 2-0 Ο Αράμπα έκανε σουτ από τα όρια της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

42' ΓΚΟΛ 1-0 Ο Χασομέρης άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Κομοτηνής. Από πάσα του Ιγκόρ, με ωραίο αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα από την μεγάλη περιοχή.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Εμ. Ρόκα):Πασχαλάκης, Μεχία, Λίτσκας, Ζδράβος, Παπαγεωργίου, Έμποου, Χασομέρης (76' Λαδάκης), Ντιγκινί, Τσουμάνης, Ίγκορ (46' Αράμπα), Ποτουρίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γ. Φοιρός):Μανιάτης, Τζιμότζι, Σικαλιάς (31' Παληγεώργος),  Ραπτάκης, Κοτίτσας (46' Μπακομήτρος), Πατσατζόγλου Χρ., Πατσατζόγλου Βασ., Κόσουτιτς, Καρντόσο, Νάκα, Γουόρντεν (78' Μαναρίτσας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News