default-image

"Ο Μέσι είχε υποσχεθεί στον Βιλανόβα πως δε φεύγει"

Ποδόσφαιρο
"Ο Μέσι είχε υποσχεθεί στον Βιλανόβα πως δε φεύγει"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Υπόσχεση να μη φύγει από τη Μπαρτσελόνα έδωσε ο Λιονέλ Μέσι στον Τίτο Βιλανόβα λίγο πριν ο τελευταίος πεθάνει, όπως αποκάλυψε ο Χενκ τεν Κάτε. Ο άλλοτε προπονητής του Παναθηναϊκού, δήλωσε ότι τα προβλήματα του Αργεντινού σταρ έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια ενώ τόνισε ότι μία μεταγραφή θα του κάνει καλό.

«Απ' όσο ξέρω, τα προβλήματα του Μέσι ξεκίνησαν πριν δύο χρόνια. Ο Μέσι είναι ακόμη στη Μπαρτσελόνα μονάχα επειδή το είχε υποσχεθεί στον Τίτο Βιλανόβα λίγο πριν εκείνος πεθάνει. Πιστεύω πάντως πως μία μεταγραφή θα ήταν καλή για όλους. Ο Λίο είναι στη Μπαρτσελόνα αρκετό καιρό και χρειάζεται μία καινούρια πρόκληση ενώ θα αποφέρει και πολλά χρήματα στον σύλλογο», ήταν τα λόγια του 60χρονου Ολλανδού που στη συνέχεια ανέφερε ότι δεν βλέπει τον 27χρονο άσο να επανέρχεται στις καλές του εμφανίσεις στο μέλλον.

«Ο Μέσι αξίζει πολλά χρήματα αυτή τη στιγμή, αλλά η αξία του θα πηγαίνει μόνο προς τα κάτω από εδώ και πέρα. Ήταν σε άλλο επίπεδο τα τελευταία δέκα χρόνια, όμως δεν είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει στις καλές του εμφανίσεις. Δε γίνεται να λάμπεις για δέκα χρόνια όπως αυτός. Τα περισσότερα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου μένουν σε καλή φόρμα για επτά με οκτώ χρόνια το πολύ και για να είμαι ειλικρινής, ο Μέσι δεν ήταν στα καλύτερά του την περασμένη σεζόν, ακόμα και αν οι αριθμοί του παραμένουν καλοί», κατέληξε.

Ο Χενκ τεν Κάτε ήταν βοηθός του Φρανκ Ράικαρντ στους «μπλαουγκράνα» από το 2003 έως το 2006 και γνωρίζει τον Αργεντινό σταρ πολύ καλά. Μάλιστα, εκείνο το διάστημα, ο Λιονέλ Μέσι είχε κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος ενάντια στην Εσπανιόλ, τη σεζόν 2004/05.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News