default-image

Θετικά μηνύματα Τσίπρα για το γήπεδο της ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Θετικά μηνύματα Τσίπρα για το γήπεδο της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αισιόδοξα μηνύματα για τους φίλους της ΑΕΚ και το γήπεδο που θέλει να χτίσει η "Ένωση" στη φυσική της έδρα, τη Ν. Φιλαδέλφεια, βγήκαν από την σημερινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με παλιές δόξες της ομάδας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ επί της Κουμουνδούρου.

Ντούσαν Μπάγεβιτς, Στέλιος Μανωλάς, Λάκης Νικολάου, Θωμάς Μαύρος και Στέλιος Σεραφείδης έλαβαν διαβεβαιώσεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σταθεί εμπόδιο, αλλά σύμμαχος στις προσπάθειές τους.

Ο Λάκης Νικολάου μετέφερε μέρος των όσων συζητήθηκαν:

«Ήταν σαφής και ειλικρινής ότι θέλει να γίνει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και ότι η Νέα Φιλαδέλφεια είναι συνυφασμένη με την ΑΕΚ και η ΑΕΚ είναι συνυφασμένη με την Νέα Φιλαδέλφεια.

Από την δική του πλευρά πιστεύει όταν έρθει αυτή η ώρα που θα κινήσει τα νήματα σαν κυβέρνηση θα σταθεί στο πλάι της ΑΕΚ, του Δήμου, της νομιμότητος με αποτέλεσμα να γίνει το γήπεδο. Μας έδωσε υπόσχεση ότι γήπεδο θα γίνει ανεξάρτητα από τις διάφορες αντιξοότητες.

Για τον Δήμο τοποθετήθηκε λέγοντας πως είναι μια ανεξάρτητη αρχή, με τις δικές της προθέσεις, τις δικές της δυνατότητες, τη δική της φωνή και δεν μπορεί να επέμβει σε αυτόν τον τομέα. Και το βρίσκουμε λογικό αυτό σαν θέμα. Από την άλλη μεριά δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει.

Μπορέσαμε να θέσουμε κάποια θέματα για την έντονη αντιπαράθεση. Και οι δύο πλευρές δεν πρέπει να φτάνουμε στα άκρα. Παράλογη ήταν η προσφυγή του Δήμου στο ΣτΕ. Παράλογη είναι και η δική μας συμπεριφορά φτάνοντας στα άκρα διεκδικώντας το δίκιο μας. Γιατί είναι ένα δίκαιο αίτημα, εκατομμυρίων ανθρώπων που πιστεύουν σε αυτή την ομάδα και είναι μέρος της ζωής τους.

Δεν μπήκαμε σε λεπτομέρειες, αλλά η θέση του κύριου Τσίπρα ήταν ότι θα γίνει το γήπεδο. Μέσα σε νόμιμα πλαίσια θα βοηθήσει. Θα βγει ανακοίνωση και θα μάθετε περισσότερα».

Πηγή: Sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News