Αθλητισμός

Με νίκη ή ισοπαλία προκρίνεται απόψε η ΑΕΚ

Αφότου κατάφεραν στην ΕΠΟ να ξεμπερδέψουν τα... ξεμπερδεμένα, όσον αφορά τα κριτήρια ισοβαθμίας που ισχύουν στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, έγινε σαφές και ξεκάθαρο ότι στην ΑΕΚ (σήμερα-17.15) αρκεί και η ισοπαλία στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού.


Ωστόσο, ένα ματς απέναντι σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας, πόσο μάλλον απέναντι σε μια που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει εκμεταλλευόμενη τις συγκυρίες να πλασαριστεί σε αυτές της... πρώτης ταχύτητας, αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία για την Ένωση... της επιστροφής, για να στείλει μηνύματα. Η εξασφάλιση του εισιτηρίου για τους «16», θα είναι ένα. Όμως, θα είναι ακόμη πιο σαφές, αν το βήμα αυτό συνδυαστεί με μια καλή απόδοση και με νίκη.
Η σημαντικότητα του αγώνα είναι προφανής. Παρ' όλα αυτά, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φρόντισε να την υπερτονίσει με την επίσκεψή του στα Σπάτα και το ξεκάθαρο μήνυμά του στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές ότι «θέλουμε με την πρόκριση», καθιστώντας σαφές ότι, μπορεί ο αυτονόητος φετινός στόχος της ΑΕΚ να είναι η επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία, όμως την ενδιαφέρει και ο θεσμός του Κυπέλλου.

Σχόλια