Αθλητισμός

Τα πειράγματα του Μίλερ και η προειδοποίηση του Ντάντε

Ήταν δεδομένο ότι οι παίκτες της Βραζιλίας θα δέχονταν πολλά πειράγματα μετά τη βαριά ήττα με 7-1 από τη Γερμανίας στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μόνο που μερικές φορές τα πειράγματα υπερβαίνουν την αντοχή του άλλου και τότε υπάρχει κίνδυνος να ξεσπάσει καβγάς. Έτσι, ακριβώς αντιμετώπισε ο Ντάντε τα πειράγματα του Τόμας Μίλερ στις προπονήσεις της Μπάγερν Μονάχου προειδοποιώντας το συμπαίκτη του ότι εφόσον συνεχίσει θα υποστεί και τις συνέπειες.

Μιλώντας στην Globoesporte, ο Ντάντε αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του στους Βαυαρούς και πως τον προειδοποίησε πως θα τον χτυπούσε, αν δεν σταματούσε να μιλάει για το συγκεκριμένο, διότι δεν ήταν απλά ένα βαρύ σκορ, αλλά κάτι παραπάνω για όλους τους Βραζιλιάνους.

"Οι Γερμανοί έκαναν πλάκα με αυτό και ειδικά μετά το παιχνίδι. Μέχρι που τους είπα ότι έπρεπε να σταματήσει. Το 7-1 ήταν πολύ πιο σοβαρό απ' ό,τι νόμιζε ο κόσμος. Μπορούμε να κάνουμε πλάκα με τα πάντα, αλλά όχι με αυτό.

Δεν ήταν όλοι οι Γερμανοί έτσι, αλλά ο Τόμας έκανε την περισσότερη και του είπα πως αν δεν σταματήσει, θα τον χτυπάω σε κάθε προπόνηση. Αυτό δε με κάνει να γελάω και όταν κάποιος δε γελάει, σημαίνει ότι ενοχλείται", είπε αρχικά.

Σχετικά με το αν πιστεύει ότι θα κληθεί ξανά στην εθνική του, ανέφερε: "Όσο για την εθνική, ξέρω ότι η Βραζιλία έχει μια κουλτούρα να μην καλεί συχνά παίκτες άνω των 30 ετών. Όμως, αν κληθώ, θα παίξω με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση".

Σχόλια