default-image

Υπό το βλέμμα του Περέιρα την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Υπό το βλέμμα του Περέιρα την πρόκριση ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον Περέιρα να παρακολουθεί από την κερκίδα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Φωστήρα στον Ταύρο και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι Πειραιώτες τερμάτισαν στην κορυφή με 7 βαθμούς και μαζί με τον Πανιώνιο που κατέκτησε την 2η θέση με 5 βαθμούς, πήραν τα δύο εισιτήρια για την επόμενη φάση του θεσμού.

Ο Βίτορ Περέιρα βρέθηκε στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου στον Ταύρο και πήρε μια πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα, αν και αυτή αγωνίστηκε με πολλές αλλαγές υπό τις οδηγίες του Αντώνη Νικοπολίδη απέναντι στον Φωστήρα.

Σε ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο ήταν ιδιαίτερα δύσκολο και για τους δύο αντιπάλους να χαρίσουν θέαμα, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που η δεδομένη διαφορά δυναμικότητας έφερε τον Φωστήρα σε θέση άμυνας κατά την διάρκεια του 90λεπτου.

Με πέναλτι, που κακώς καταλογίστηκε, ο Φορτούνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 15', με τους Πειραιώτες να διαμαρτύρονται δικαίως όμως για το γκολ του Ντοσεβί που δεν μέτρησε (πέρασε ολόκληρη η μπάλα) στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Γκαζαριάν στο 47', με την κοντινή προβολή του Διαμαντάκου στο 83' να διευρύνει το προβάδισμά τους.

Φωστήρας: Mπότος, Βλάχος, Σακελλαρίου, Μουστογιάννης, Σιώπης, Μουκίδης, Κρητικός, Τεγούσης, Ποτουρίδης (66' Μήτκας), Γρομητσάρης, Κακαράς.

Ολυμπιακός: Μέγκιερι, Σαλίνο, Βούρος, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης, Κασάμι (57' Ιμπραχίμ), Φορτούνης (79' Βέργος), Ντοσεβί (68' Σάλιακας), Γκαζαριάν, Διαμαντάκος.

1ος όμιλος:

1. Ολυμπιακός (4-1) 7

2. Πανιώνιος (5-1) 5

3. Παναχαϊκή (2-5) 3

4. Φωστήρας (0-4) 1

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News