default-image

Πέρασαν Τύρναβος και Αστέρας Τρίπολης

Ποδόσφαιρο
Πέρασαν Τύρναβος και Αστέρας Τρίπολης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τύρναβος και Αστέρας Τρίπολης πήραν το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας παρά τη μεταξύ τους ισοπαλία 1-1. Επίδειξη δύναμης από την Καλλονή που νίκησε 5-0 τον Αιγινιακό, αλλά έμεινε εκτός συνέχειας.

Οι Αρκάδες κατέλαβαν την πρώτη θέση με επτά βαθμούς, ενώ ο Τύρναβος συγκέντρωσε πέντε, έναν περισσότερο από την Καλλονή, η οποία παρά το 5-0 απέναντι στον Αιγινιακό έμεινε στην τρίτη θέση και αποχαιρετάει νωρίς την διοργάνωση.

Ο Καραμανλής με κοντινή προβολή στο 37' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μουκάμ ισοφάρισε σε 1-1 για τον Αστέρα, σκορ που έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι, βολεύοντας και τις δυο ομάδες.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Πρίφτης, Κισκαμπάνης, Λαμπρόπουλος, Καραμανλής, Κυριάκος, Παπασάββας, Παληγεώργος, Μιλουτίνοβιτς, Ντατίδης, Γεωργίου, Σολφερερίνo.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Τιε Μπι, Μουνάφο, Νίκο Φερνάντες, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Γογωνάς, Μουκάμ, Τσόφλιος.

Καλλονή-Αιγινιακός 5-0

Στο άλλο ματς του ομίλου, οι Μυτιληνιοί έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στην ομάδα της Βόρειας Πιερίας, που τελείωσε χωρίς να πάρει ούτε έναν πόντο. Μόλις στο 3', ο Ανρί Καμαρά άνοιξε το σκορ, με τον Βλαστέλλη στο 37' να κάνει το 2-0.

Ο Αγρίτης πέτυχε το τρίτο γκολ για τις "σαρδέλες" στο δεύτερο μέρος, για να έρθουν οι Καμαρά και Ξύδας να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους, που δεν είχε όμως ουσία, αφού δεν συνεχίζει στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Άλεξιτς, Μπαρέρα, Κριπιντίρης, Πιπίνης, Βλαστέλλης, Γιορέντε, Στεφάνοβιτς, Ναβάρο, Αγρίτης, Καμαρά, Μανούσος.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Φαρμάκης, Λιόλιος, Ίτσιος, Αραμπατζής, Αχαλινόπουλος Κ., Ρίκα, Πολύζος, Πέντα, Πόποβιτς, Κωστίκος, Κυνηγόπουλος.

Η τελική βαθμολογία:

Αστέρας Τρίπολης 7 (7-3)

Τύρναβος 5 (4-3)

Καλλονή 4 (7-3)

Αιγινιακός 0 (2-11)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News