default-image

Το βάρος στον Ροντρίγκες

Αθλητισμός
Το βάρος στον Ροντρίγκες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι κάποιο... μυστικό πως ο βασικός υποψήφιος για την άμυνα του Παναθηναϊκού είναι ο Ροντρίγκεζ της Ελλάς Βερόνα. Και ούτε είναι άγνωστο πως εδώ και μέρες οι πράσινοι προσπαθούν την περίπτωσή του.

Αυτό συνεχίζει να ισχύει... Το τριφύλλι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον ιταλικό σύλλογο, προκειμένου να συναινέσει και να αφήσει τον παίκτη να έρθει στην Ελλάδα για να ντυθεί στα πράσινα. Είναι σαφές πάντως πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί το θέμα. Είτε θετικά με την οριστικοποίηση της μεταγραφής, είτε αρνητικά με το «ναυάγιο» που θα ρίξει το βλέμμα της ομάδας σε άλλες περιπτώσεις.

Ήδη μάλιστα το τιμ του Παναθηναϊκού έχει εξετάσει διάφορες περιπτώσεις και υπάρχει μια εναλλακτική (δίχως να έχουν διαρρεύσει πληροφορίες για το ποιον του παίκτη) που θα «ενεργοποιηθεί» από εβδομάδα και πάντα εφόσον η εξέλιξη με τον 30χρονο Ουρουγουανό είναι αρνητική.

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα δεν αγωνίστηκε στο ματς της Βερόνα με τον Έμπολι, καθώς λόγω ενοχλήσεων είχε μείνει εκτός αποστολής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News