Αθλητισμός

Παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης, φήμες για Εθνική

Ο Γιώργος Δώνης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ και αμέσως «φούντωσαν» τα σενάρια για ανάληψη του «τιμονιού» του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ελλάδας!

Η απόδοση του ΑΠΟΕΛ το τελευταίο διάστημα δεν ήταν η αναμενόμενη, με τον Γιώργο Δώνη να είναι σε δύσκολη θέση και να αποφασίζει από κοινού με τη διοίκηση ότι ο κύκλος του στην Κύπρο τελείωσε. Ο Έλληνας προπονητής συμφώνησε με τους διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους, κάτι που «φούντωσε» αμέσως τα σενάρια για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής από τον άλλοτε προπονητή της Λάρισας, του Ατρόμητου, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού χειρίζεται αποκλειστικά ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο «Κάρα» αυτό το διάστημα είναι στην Κέρκυρα για σεμινάρια προπονητικής, για τον ίδιο, ωστόσο δεν είναι… μυστικό ότι έχει εξαιρετική άποψη για τον προπονητή Δώνη. Από την ΕΠΟ δεν έχουν πάρει θέση για τις φήμες που θέλουν τον Δώνη να είναι ο διάδοχος του Ρανιέρι, λέγοντας πως ο Καραγκούνης είναι αυτός που χειρίζεται το θέμα και δεν έχει ακόμα καταλήξει στον «εκλεκτό». Με τα υπάρχοντα δεδομένα, το να αποτελέσει ο Δώνης επιλογή του διευθυντή ποδοσφαίρου της Εθνικής, αποτελεί το σενάριο με τις περισσότερες πιθανότητες.

Σχόλια