Αθλητισμός

Με απουσίες και… Μίτσελ ο Ολυμπιακός

Αποδεκατισμένος, όμως με τον Μίτσελ στον πάγκο του, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Φωστήρα στο γήπεδο του Ταύρου. Ο Ισπανός τεχνικός, που χθες βρέθηκε ένα βήμα πριν την έξοδο, μένει… μέχρι να φύγει, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοπεύουν να τον καρατομήσουν χωρίς να έχουν βρει αξιόλογο αντικαταστάτη, ενώ ρόλο έπαιξε και η στήριξη του κόσμου προς το πρόσωπό του.

Στα γραφεία των πρωταθλητών φτάνουν βροχή οι προτάσεις, ενώ ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς διέψευσε μέσω facebook τα σενάρια για Έλληνα τεχνικό. «Ας σταματήσουν κάποιοι φίλοι... φίλων τις ανοησίες περί Βεργέτη, Τσιώλη, Δώνη και δεν ξέρω και γω ποιόν άλλον έχουν γράψει, γιατί στο τέλος της ημέρας θα φαίνονται απολύτως γελοίοι! Και κάποιοι Ολυμπιακοί που τσιμπάνε και συμμετέχουν σε όλο αυτό, κακώς το κάνουν...», έγραψε μεταξύ άλλων.

Ο Μίτσελ λοιπόν, που χθες συμμετείχε στη μεταγραφική σύσκεψη, συνεχίζει τη δουλειά του κανονικά και σήμερα ετοίμασε την ομάδα για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Φωστήρα, όπου ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη για να κλειδώσει την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση.

Σχόλια