Αθλητισμός

Η Ανόρθωση επιβεβαιώνει για Ολαϊτάν

Ο Μάικλ Ολαϊτάν αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ανόρθωσης, με τους Κύπριους να επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον τους για τον επιθετικό του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν να παραχωρήσουν δανεικό τον 22χρονο Νιγηριανό επιθετικό και οι ατζέντηδες τον έχουν προτείνουν σε αρκετές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες και η «Κυρία».

Ο τεχνικός διευθυντής Τεντ φαν Λίουεν έχει ανάψει το πράσινο φως για τον Ολαϊτάν και περιμένει την απάντηση του Ολυμπιακού εντός των προσεχών ημερών. Οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου ζήτησαν να πληρώνουν μέρος των μηνιαίων απολαβών του ποδοσφαιριστή. Εάν οι «ερυθρόλευκοι» τους ζητήσουν αισθητά μεγαλύτερη συνεισφορά στο μισθολόγιο του Ολαϊτάν για να τον παραχωρήσουν, η μετεγγραφή δεν θα γίνει.

Ο πρόεδρος του συλλόγου της Μεγαλονήσου, Χρήστος Πουλλαΐδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Γκολ και θέαμα» του Ρικ και επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον 22χρονο. «Είναι αλήθεια για τον Ολαϊτάν, είναι ένας από τους στόχους μας αυτή τη στιγμή. Είχε ένα καρδιακό επεισόδιο και εξετάζουμε το θέμα, αλλά έχουμε διαβεβαιώσεις ότι είναι καλά. Ακόμα δεν έχει κλείσει το θέμα», ανέφερε.

Σχόλια