default-image

Τέλος και ο Πουγιόλ από τη Μπαρτσελόνα!

Ποδόσφαιρο
Τέλος και ο Πουγιόλ από τη Μπαρτσελόνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απόλυση του αθλητικού διευθυντή Θουμπιθαρέτα ήταν η αρχή. Ο δεύτερος που τελειώνει μέσα σε λίγες ώρες από τα διοικητικά της Μπαρτσελόνα είναι ο Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος όπως αναφέρει η AS εγκαταλείπει το «Καμπ Νου» προφανώς αναγνωρίζοντας τις αποτυχημένες επιλογές.

Ο ιστορικός ηγέτης και πρώην αρχηγός των Καταλανών τους τελευταίους μήνες έχοντας εγκαταλείψει την ενεργό δράση είχε πάρει πόστο στα διοικητικά και ήταν δεξί χέρι του Θουμπιθαρέτα.

«Με αυτή την δήλωση θα ήθελα να ανακοινώσω την απόφαση μου να τερματίσω τη συνεργασία μου και την απασχόληση μου στην Μπαρτσελόνα. Αυτούς τους τελευταίους 3,5 μήνες σ' αυτό το πόστο έμαθα πολλά και είδα μια άλλη πλευρά του συλλόγου. Τώρα θα ήθελα να ζήσω κάτι διαφορετικό, από άλλη σκοπιά και κάπου αλλού», ανέφερε στην δήλωση του ο Πουγιόλ σύμφωνα με την AS.

Στην Μπαρτσελόνα υπάρχει έντονος προβληματισμός ακόμα και για τον Λουίς Ενρίκε, την ώρα που δημοσιεύματα μιλάνε για κάκιστες σχέσεις του Καταλανού προπονητή με τον Μέσι (τον οποίο άφησε στον πάγκο στην ήττα-σοκ από την Σοσιεδάδ). Γενικότερα το κλίμα στους Καταλανούς είναι κάκιστο και πλέον τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί με το κύμα των αποχωρήσεων να έχει μόλις αρχίσει...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News