default-image

Μάχη... γιγάντων για Σνάιντερ

Ποδόσφαιρο
Μάχη... γιγάντων για Σνάιντερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γουέσλι Σνάιντερ εμφανίζεται ως ένας από τους πλέον περιζήτητους παίκτες στο χειμερινό παζάρι, με τις Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εμφανίζονται έτοιμες να δώσουν μάχη για την απόκτησή του.

Ο Μάσιμο Αλέγκρι έχει ζητήσει από τους διοικούντες την Γιουβέντους τον Γουέσλι Σνάιντερ και εδώ και λίγες ημέρες ο Ολλανδός επιτελικός μέσος βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των πρωταθλητών Ιταλίας, υπάρχουν όμως δύο "αγκάθια" αυτή τη στιγμή για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Το πρώτο υπήρχε από την πρώτη στιγμή και έχει να κάνει με την ρήτρα αποδέσμευσης που έχει βάλει η Γαλατάσαραϊ στον παίκτη, με το ποσό των 20.000.000 ευρώ να είναι αναμφίβολα υψηλό και να "φρενάρει" μέχρι στιγμής τις προσπάθειες των Τορινέζων για την απόκτησή του.

Το δεύτερο "αγκάθι" φαίνεται πως προέκυψε το τελευταίο 24ωρο, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν πως ο Λουίς Φαν Χάαλ ζήτησε από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να του ανάψει "πράσινο φως" ώστε να ξεκινήσει συζητήσεις με τους ανθρώπους της Γαλατά για να τον φέρει στο Μάντσεστερ από τον Ιανουάριο.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η "βέκια σινιόρα" έχει το πλεονέκτημα από τη στιγμή που οι επαφές είναι πιο προχωρημένες όμως αν καθυστερήσει δεν αποκλείεται να δει τον παίκτη να της... ξεγλιστράει, αν αναλογιστεί κανείς πως η παρουσία των Φαν Χάαλ και Φαν Πέρσι στη Γιουνάιτεντ είναι δέλεαρ για τον 30χρονο άσο για να επιλέξει τη λύση των "κόκκινων διαβόλων".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News